Celeb

Gáspár Laci: Örülök a sok kakinak!

uv

Létrehozva: 2018.12.18.

Forrás: Instagram

Fekália árasztotta el hétvégén az énekest, legalábbis ami a közösségi oldalát illeti. Követői ugyanis kakit ábrázoló emojikat küldtek Gáspár Lacinak, majd egyre többet, míg végül egy hatalmas, virtuális ürülék cunami keletkezett az Instagramján. 

Az egész egy poszttal indult, az énekes ugyanis feltett pár képet, hogy elbüszkélkedjen: edzéssel kezdte azt a napot is. A sportos fotókat elnézve egy szellemes rajongójának azonban inkább az énekes illemhelyiségben való erőlködése jutott eszébe, ami visszafordíthatatlanul beindította a kakihullámot. Egy idő után Laci próbált véget vetni a tébolynak, és egy termetes lócitrom ikon kíséretében közölte: mindenkit töröl, aki a továbbiakban kakit küld neki. Mire még többet kapott. 

– Igazából nem akadtam ki, poénra vettem, és senkit sem töröltem. Nagyon jófejek a követőim, csak amikor már ész nélkül érkeztek az emojik, sokalltam egy kicsit. De egyébként vicces volt, és kifejezetten örültem a sok kakinak – nevetett fel a telefonban az énekes, aki fontosnak tartja, hogy kommunikáljon a rajongóival.

– Egy év alatt megduplázódott a követőim száma, aminek nagyon örülök, és ami nem véletlen. Szeretek kontaktálni az emberekkel, és én nemcsak a munkámról, a fellépésekről posztolok nekik, hanem egy egészséges határon belül a hétköznapjaimba, a családi életembe is bepillantást engedek – tette hozzá Laci, aki százhatvanötezer követővel büszkélkedhet. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek