Celeb

Celebek, akik szívből utálják az egész karácsonyt

Bors

2018. december 25. kedd 14:00

A szeretet ünnepét sem tartják mindenhol, ezek a celebek pedig önszántukból döntöttek úgy, hogy bojkottálják az ajándékozást.

Hugh Grant

A sármos brit színész saját bevallása szerint mogorva ember, aki hasonló beállítottságú édesapjával együtt olyan messzire kerüli a karácsonyt, amennyire csak teheti. Épp ezért minden évben olyan országba utaznak ilyenkor, ahol nem tartják az ünnepet.

Lady Gaga

Az énekesnő sosem indokolta meg különösebben, miért nem szereti az ünnepet, de egy videón leharapta a Mikulás fejét, hogy ezt bebizonyítsa.

Colin Firth

Úgy látszik, Bridget Jones egyik híres hódolója sem rajong a legszentebb ünnepért: Firth egyenesen gyűlöli ezt az ünnepet, ami szerinte csak mogorvábbá teszi az embereket.

Ozzy Osbourne

Ozzyt a sötétség hercegeként is ismerhetik sokan, így nem csoda, hogy nem rajong az év talán legvidámabb ünnepéért. 2003 decemberén például egy teljes hétig kómában volt, és kitörő örömmel fogadta, hogy emiatt lemaradt a karácsonyról.

Miley Cyrus

Az énekesnő ha nem is utálja az ünnepet, semmiképp sem rajong érte. Elmondása szerint karácsonykor nagyon magányosnak érzi magát. Ezzel szerinte még sokan lehetnek így világszerte, így ő összességében károsnak tartja az ünnepi hangulat hatását.

Robert Pattinson

Az Alkonyat-filmek sztárja szintén a féktelen vásárlással nem tud azonosulni, elmondása szerint nagyon idegesíti, hogy túl sok embernek kell ajándékot vennie.

Marilyn Manson

Talán nem akkora meglepetés, hogy Manson sem rajong az egész szeretet dologért, szerinte egyébként a hanuka amúgy is sokkal jobb ünnep, mert több ajándékot osztanak.

Marion Cotillard

A színésznő már egészen gyerekkora óta nem érti az ajándékozási lázat, így most is ellene van ennek a rituálénak, és vele együtt magának a karácsonynak is.

Christoph Waltz

A Becstelen Brigantyk és a Django elszabadul színésze a fogyasztói őrületet utálja az ünnepi felhajtásban, ezért saját bevallása szerint az ő legnagyobb karácsonyi kívánsága, hogy ne legyen karácsony.

Karl Lagerfield

A német divatikon saját bevallása szerint egyáltalán nem élvezi a karácsonyt, ettől függetlenül karácsonyfát mégis állít: ez ugyanis a gyerekkorára emlékezteti őt. 

Fotók: AFP

További cikkek

Dráma

Kulcsár Edina megrázó vallomása: Bele voltam kényszerítve!

Válás

Horváth Gréta kifakadt: Őszintén vallott a szakításról

Ez is érdekelhet