Celeb

Bors-játék: Lakásfelújításra költi Bors Kapitány millióját Marika

Bors

Létrehozva: 2018.12.15.

Ez hihetetlen! – először ez fogalmazódott meg Bencsics Jánosné Marikában, amikor lapunk munkatársa felkereste azzal a hírrel, hogy ő a ne­gyedik szerencsés, aki Bors Kapitány pénzesládájából megnyerte az e heti 1 millió forintos álomnyereményt. A szombathelyi nyugdíjas korábban könyvelőként dolgozott, és bár ebből adódóan a pénzügyek világában mindig is otthonosan mozgott, a szerencse mind ez idáig elkerülte őt, illetve szintén játékos kedvű, nyugalmazott rendőr férjét, Jánost.

– Hihetetlen, hogy a kedvenc lapom, amit évek óta mindennap megvásárolok, meghozta a szerencsénket. Tényleg meg kell adni az esélyt magunknak – mesélte Marika, aki elárulta, végre van pénz a lakásfelújításra.

– Hosszú ideje készültünk egy nagyszabású átalakítás­ra, erre a jövő évet jelöltük ki. Hatalmas segítség lesz ez a szép összeg, mindannyian tudjuk, mennyire viszi a pénzt egy-egy építkezés vagy felújítás – tette hozzá Marika.

Ezzel jóképű pénzosztónk utolsó előtti milliója is gazdára talált a szeretet ünnepe előtt, úgyhogy indul a játékunk utolsó hete, amikor minden játékszelvény milliókat érhet. Tudja, három különböző szelvénnyel és három helyes válasszal ön lehet az a szerencsés, aki karácsony előtt a zsebében érezheti Bors Kapitány utolsó millióját.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek