Celeb

Bangó Margit: elegem lett a férfiakból

kbv

2018. december 3. hétfő 08:00

Olyan rossz emlékekkel szállt ki házasságaiból, hogy egyáltalán nem enged már közel magához senkit: Bangó Margit esélyt sem ad a szerelemre.

Forrás: Zsolnai Péter

Bár sosem akarta ily módon halmozni az élvezeteket, három férjet fogyasztott el Bangó Margit. A Kossuth-díjas énekesnő korán házasodott: első férje Bangó Lajos volt, akitől egyetlen lánya, Marika született. A házasság hamar, másfél év után véget ért: a roma hagyományokat felrúgva, karján a csecsemővel, maga lépett ki a rossz és megalázó kapcsolatból. Később Járóka Sándor cigányprímással még Kanadát is megjárta, végül azt hihette, Horváth Elemér oldalán talál rá a szerelem. Ám ő végül éppen a lányával, Marikával lépett le. Nem csoda, hogy Margit azt mondja, nem csak a kora miatt, az őt ért rengeteg csalódás és fájdalom miatt sem vágyik már szerelemre.

Az énekesnő erről a Spektrum Home, Tesztbeszéd című műsorában beszélt, arra a kérdésre válaszolva, hogy vajon egyedülállóként vagy egy rossz házasságban volt-e nehezebb erősnek maradnia. 

– A házasságom, a magánéletem egy nagy nulla volt, de voltak sokkal nehezebb éveim. Amikor na­gyon beteg voltam, vagy egyedül voltam. Mindig a hitem volt a kőszikla, mindig hittem, hogy fel fogok állni. Amikor eljöttem Vásárosnaményból, abból az egyszerű betlehemi istállóból, akkor is volt hitem, pedig egyedül voltam egy gyerekkel a karomban, minden segítség nélkül. Sajnos nem jól választottam, de mindig talpra tudtam állni. Ha a test el is gyengül, a lélek mindig erős – mondta a felvételen Margit, akitől Dombóvári István műsorvezető azt is megkérdezte, vágyik-e még ilyen nehézségek után szerelemre.

A művésznő 68 éves, ám korántsem a kora tartja távol az efféle bohóságtól.

– Nem keresem, nem is engedek közel senkit magamhoz. Én annyit csalódtam a magánéletemben, hogy azt mondtam, elég. Nem akarok több fájdalmat – zárta rövidre a kérdést Bangó, aki igen sokat tapasztalt már az életben. Még egyszem lányával sem áll szóba, miután az elszerette a férjét, nem csoda, hogy rossz emlékeket társít a szerelem egyébként gyönyörű érzéséhez.

További cikkek

Tragédia

Gyász: váratlanul elhunyt a csodálatos színésznő

Fájdalom

Babicsek Bernát édesanyja: Naponta visszajárunk a házba, ahol a fiam meghalt

Ez is érdekelhet

metropol.hu

Fantasztikus hír jött a nyugdíjasoknak, de örülhetne a gyermekes családok is

metropol.hu

43 évesen meghalt a magyar színész, kómába helyezés előtt üzent a covidos anyuka

she.life.hu

Nyílt levél a férfinak, akit nem értékeltem eléggé

vg.hu

Elmondta a magyar virológus: ez kell a teljes Covid-védelemhez

sonline.hu

Hajnalban kigyulladt egy kaposvári műhely

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: 3 gól, két ziccervédés a legvégén – Palicka hőssé vált a döntőbe jutó svédeknél

origo.hu

Újabb befektetést kapott az SDSYS, ezúttal a GB & Partners száll be a Hiventures mellett, összesen több mint 1,3 milliárd forinttal

ripost.hu

Most kaptuk a hírt: holttest hever az újpesti panelház előtt

nemzetisport.hu

Hunyady Emese: Büszkeség, hogy én vagyok az első magyar téli olimpiai bajnok!

metropol.hu

Lesújtó hír érkezett: tragikus hirtelenséggel elhunyt a színésznő

origo.hu

Elszabadult a pokol a behavazott utcán, a hólapátoló férfi reakciója eszméletlen volt