Celeb

Várkonyi nem bánja, hogy szakított Bochkorral

F. Zs.

2018. november 30. péntek 04:00

Megtörte a csendet Bochkor Gábor, és elmondta, szerinte miért ment tönkre a kapcsolata Várkonyi And­reával. A rádiós mintha mindenért kislánya édesanyját hibáztatná, így érzi ezt Andrea is, aki röviden, de annál ütôsebben reagált a vádakra.

Forrás: Végh István

Tizenkét év. Ennyit töltött együtt Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor. A szép híradós és a népszerű rádiós fenegyerek kapcsolata idális, amolyan modern kapcsolatnak tűnt a külső szemlélők számára. Kislányukat teljes harmóniában nevelték. Ezért is döbbent meg mindenki, amikor október elején egy írásos közleményben bejelentették, külön folytatják. 

Azóta a témában Bochkor Gábor nem szólalt meg, Várkonyi Andrea pedig semmilyen konkrétumot nem osztott meg közös életükből. Kizárólag a lelkében zajló folyamatokról nyilatkozott. Ám most a Story magazin hasábjain Bocsi megtörte a csendet. Egy mélyinterjúban részletesen mesélt arról, hogy mi vezetett a szakításhoz.

„Olyasféle irány formálódott, mintha egy boldogtalanságból kiszabadult nő megtalálta volna végre a boldogságát. Úgy éreztem, ezt a képet kicsit árnyalni kéne” – kezdi Bochkor Gábor az interjúban. A rádiós műsorvezető szerint bár megbeszélték, hogy nem nyilatkoznak majd a szakításuk okairól, Andrea többször is megszólalt, ami Gábor olvasatában egy cseppet sem pozitív rá nézve. Bochkor szavaiból érződik, hogy szerinte Andi a hibás sok mindenért. Gábor arra az újságírói kérdésre, miszerint megpróbálták-e rendbe hozni a dolgokat, így válaszolt: „Én vetettem fel, hogy menjünk el párterápiára, de a válasz csak annyi volt, hogy már késő. Ezt egyszerűen nem tudtam hova tenni. Miért nem az a válasz tizenkét év után, hogy próbáljuk megmenteni a kapcsolatunkat, és ha ez se terápiával, se máshogy nem sikerül, akkor váljunk csak el egymástól. És bevallom, Anditól, mint pszichológustól is azt vártam volna, hogy családanyaként és szakmai elhivatottságból egyaránt nyitott erre.” 

A csalódott férfi arról is beszélt, hogy Andrea szerinte nem tartotta be az ígéretét, amivel törést okozott közös gyerekük lelkében is: 
„Andi mondta el a tudtom nélkül, annak ellenére, hogy megbeszéltük, közösen tesszük. Nem volt túl szerencsés így. Aznap este Nóri iszonyatosan feszült volt, nem tudott elaludni. Fogtam a kezét, biztattam, hogy beszéljen nyugodtan. Akkor megkérdezte: apa, ti most elváltok? Én csak annyit tudtam mondani neki, hogy ez egy rossz időszak, de mindent meg fogok tenni azért, hogy együtt maradjunk.” 

Bochkor Gábor  kitárulkozása az interjú ezen pontján meglepő fordulattal folytatódik. A Story újságírója arra utalt, hogy a baj csőstöl jön, és lehet, hogy a kapcsolatuk azért futott zátonyra, mert időközben megszűnt a Bumeráng című rádióműsor is, ami kétségtelenül Gábor szakmai életének csúcspontja volt.
„Ezt Anditól kéne megkérdezni. Hogy az addigi jó értelemben vett macsókép, az a státusz sé-rült-e akkor, elvesztette-e az oroszlán a söré­nyét... Ezt nem tudom, de azért az eléggé elgondolkodtató volna, ha valaki csak addig van szívesen egy kapcsolatban, ameddig a másiknak csilivili élete van.” 

Mondja ezt Bochkor annak fényében, hogy rengeteg interjúban lenyilatkozták már ko­rábban, hogy nem voltak soha közös kasszán. Vagyis Andrea szempontjából mindegy volt, hogy Gábor jól keres-e vagy sem…

Az elhagyott férfi azt is nehezményezi, hogy a volt párja fokozatosan megváltozott, mintha egy új ember formálódott volna belőle. 
„(…) Mégis azt éreztem, hogy egy önálló, párhuzamos életet kezd el építeni. Mára nemcsak velem zárta le a múltat, hanem még egy sor emberrel. Olyan érzés ez, mintha tudatosan húzott volna egy vonalat.” 

Kemény szavak ezek, főleg annak fé­nyében, hogy amíg Andrea és Gábor együtt volt, egy nagyon boldog pár képét mutatták. A felszín alatt viszont sok megoldatlan probléma halmozódott fel, melyeknek csak elenyésző részéről fogalmuk sincs az ismeretleneknek. Ezt igazolja Várkonyi Andrea válasza, akitől a Bors munkatársa azt kérdezte, hogy mit szól volt párja kitárulkozásához. A tévés-pszichológus válasza rövid, de annál sokatmondóbb.

– Azt gondolom, hogy Gábor interjújának minden szava alátámasztja a szakításunkat – nyilatkozta Andrea, majd még egy fontos dolgot szeretett volna kijelenteni: – Természete­sen, mint a gyermekem édesapját, szeretem Gábort.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15788049_auto_resized.jpg
origo.hu

Friss videót mutatott Demi Moore a gyógyíthatatlan beteg Bruce Willisről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/12904_resized.jpg?avcount=1679317209
origo.hu

Borzasztó részletek derültek ki az M1-es horrorbaleset halálos áldozatáról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15787820_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Hiába figyelmeztette barátnője, meghalt egy 24 éves fiatal Várpalotánál

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15788503_auto_resized.jpg
mandiner.hu

„Soha többet nem repülök ezzel a légitársaságnak csúfolt céggel” – Majka is berágott a Ryanairre

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15789141_auto_resized.jpg
ripost.hu

Rengeteget spórolhatsz mától! 40 százalékos árcsökkenést jelentettek be ebben az üzletben

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15785908_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Döbbenetes videón, ahogy bemászik az ukrán lövészárokba egy orosz katona és oldalbatámadja az ott talált egységet (videó)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/12908_resized.jpg?avcount=1679317209
origo.hu

Csuti egy külföldi repülőtéren ragadt, majdnem felrobbant az idegességtől

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15788775_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Újabb 70 termék árát csökkenti a magyar üzletlánc - a virsli, a kenyér és a bacon is a listán!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15787697_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Rossz hír jött, nem sokáig örülhetünk a napfényes tavasznak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/12903_resized.jpg?avcount=1679317209
mindmegette.hu

Rögös túró: a tejtermék, amit érdemes megismerned!(x)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15786671_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Fotó bizonyítja: Vele töltötte a szombatot Kucsera Gábor

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/12907_resized.jpg?avcount=1679317209
life.hu

Depresszió: ezek a testi tünetek jellemzők rá(x)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2023/03/SjLeAldEMT9cC11pEafiIEajhOgXR9mT2mU750ghuGs/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzhlODlhZWI2YTM2ZjQyNGU5YzlkNjNjYTQ2YTRlNGY1.jpg
Sztárban Sztár

A Sztárban sztár énekese kendőzetlen őszinteséggel reagált Tóth Andi kemény szavaira

https://cdn.borsonline.hu/2023/03/8ZFsBWtq46t_cytSilT1m9uhG97rW2dKLqIpmXl8vxM/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ZkMDY3ZjNiN2I1NzQ3NTE4ZTBmNGIxZGIxZTc2YmM1.jpg
GYÓGYULÁS

Friss hírek érkeztek a rehabon lévő Molnár Gusztávról, így van most a színész