Celeb

Rajongóját vette feleségül Maros Gábor

HG

Létrehozva: 2018.10.15.

Sok szakmai, magánéleti kudarc, kirúgások és egy idegösszeomlás után újra boldog Maros Gábor. Az Opera és Operett Színház egykori csillaga a múlt héten harmadszorra is megnősült. Násznép nem volt az esküvőn, a szekszárdi városházán tartott szertartáson csupán menyasszonyának fia és lánya jelent meg. Tanúként ők írták alá a házassági anyakönyvet a polgármesteri hivatalban. Maros Gábor öt év együttélés után mondta ki a boldogító igent szerelmének. Meghatódva, csillogó szemmel húzta a karikagyűrűt Mária ujjára, aki annak idején mellé állt a bajban, és öt éve hűséges társa.

Örömük mégsem lehetett teljes, mert sem a barátok, de még a színművész két gyermeke sem ment el az esküvőre.

– Nem sok embert hívtunk meg, csak néhány barátomat értesítettem. Nyugalomban akartuk eltölteni ezt a szép napot. Az egyik lányomnak fellépése van, a másik otthon babázik – mondta a Borsnak a szertartás után Maros Gábor, aki feleségével egyelőre nászutat sem tervez. Élvezi a nyugalmat és a biztonságot, amit felesége biztosít neki már évek óta. A színművész két házasságon és több viharos kapcsolaton van túl.  

– Marika egy rajongóm volt, egy nagyon kedves hangú levelet írt nekem. Ezután telefonszámot cseréltünk. Felhívtam telefonon, és nagyon megtetszett a hangja. Találkozgatni kezdtünk. Öt éve teljes egyetértésben, békességben élünk együtt. Nagyon boldogok vagyunk. Marika akkor is mellettem volt, amikor néhány hónapja kórházba kerültem, és meg kellett műteni. Nagyon örülök, hogy egymásra találtunk. Velem volt a bajban, most a boldogságban is együtt leszünk.

Nehéz időszak

Az első csapás akkor érte, amikor a csúcson Petrovics Emil kirakta az Operaházból. Akkor idegösszeomlást kapott, és súlyos depresszióba esett. Később az Újszínházból kellett eljönnie, mert nem kapott szerepet. Ezután súlyos anyagi gondokkal küzdött. Vidéki házát máig nem tudta eladni. Első felesége, Bencze Ilona színésznő elvált tőle. Második feleségétől, Fekete Györgyitől is elváltak. Két házasságából két gyermeke született.

Kapcsolódó jegyzetünk ide kattintva olvasható.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek