Celeb

Kínos: 30 éve őrizget egy hatalmas műpéniszt a rapcsapat

Bors

Létrehozva: 2018.10.23.

Forrás: AFP

A Beastie Boys kétségtelenül a rapzene egyik legmeghatározóbb csapata volt. Noha már jó ideje nem aktívak (MCA, azaz Adam Yauch halála óta), a mai napig sokan hallgatják őket, és máig tudnak igen meredek sztorikkal szolgálni a rajongóknak. Pláne, hogy hamarosan megjelenik egy könyv is róluk, amit a csapat egyik tagja, Adam Horovitz írt, és amiből pár részletet sikerült megszereznie a New York Postnak.

Az egyik legbizarrabb sztori talán az első sikerükhöz köthető: a Fight for Your Right (to Party) című számot láthatóan már akkor megbánták, amikor kiadták - ugyanis mindenki azokkal a felelőtlen, suttyó karakterekkel azonosította őket, akikről a dal szólt. Talán ez volt az oka, hogy az 1987-es turné után többet nem játszották élőben a dalt - akkor azonban sokat kellett nyomniuk.

A turnéra vettek egy hatalmas - hat méter magas - műpéniszt, ami a dal alatt jelent meg a színpadon. “Akkoriban viccesnek tűnt. De gondolkozni kell, mielőtt valami hülyeséget csinálsz” - emlékezik vissza a könyvben a különös színpadi díszletre Horovitz, hozzátéve, hogy a gigapénisztől azóta sem sikerült megszabadulniuk, azaz három évtizede fizetnek miatta egy raktárat New Jersey-ben.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek