Celeb

Álhír volt Détár Enikőék szakítása

HG

Létrehozva: 2018.10.09.

Forrás: Bors

Nem vesztek össze, teljes az egyet­értés és a boldogság Détár Enikőéknél. Ez akkor derült ki, amikor a Bors megkérdezte a színésznőtől, párja, Péter meg fogja-e nézni új darabjának a bemutatóját, a Cabaret-t a Turay Ida Színházban. A pletyka azért kapott szárnyra, mert egy rendezvényen valaki letörtnek látta Enikőt, és a párja sem volt vele. Détár nem lepődött meg a kérdésen, mert tudja, hogy időről időre felröppennek ilyen hírek, csak azt nem érti, hogy miért.

– Hallottam hírét, hogy szakítottunk, de már fel sem veszem, mert nem ez az első eset. Hozzászoktam, bár nem értem, miért és kinek jó ez. Péterrel a legnagyobb egyetértésben, köszönjük szépen, jól megvagyunk. És igen, mint mindig, most is jön a premieremre. Az ilyen hírek leginkább Péter szüleit zavarják. Gondolom, az ismerőseik faggatják őket, ők pedig Péternek szegezik a kérdést. De a válasz továbbra is az, hogy jól vagyunk, és ez azért is nagy dolog, mert mostanában megint so­kan szakítanak.

Enikő azon sem lepődik meg, hogy fáradtnak látták azon a bizonyos rendezvényen.

– Hosszú próbafolyamaton vagyok túl, és az egész nyarat végigdolgoztam. Tényleg elfáradtam, valószínűleg ez látszik is rajtam. Fellépek a Madáchban, a Dívákkal és itt, a Turay Ida Színházban is. A szervezetem már követelné a pihenést, de egyelőre esélyét sem látom egy hosszabb kikapcsolódásnak.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek