Celeb

Népszerű politikust szeret Dér Heni

Munkatársunktól

2018. szeptember 29. szombat 19:00

Februárban már beszélt új szerelméről, és most már úgy tűnik, hogy a gerlepár nem is nagyon próbálja titkolni a boldogságát.

Győr népszerű politikusa, Radnóti Ákos alpolgármester Dér Heni új szerelme, tudta meg a Bors. Az énekesnő tavaly novemberi szakítása után nem sokáig volt szingli, idén februárban a FEM3 Micsoda nők! című műsorában már azt mondta, három hónapja új párja van.

– Ki vagyok virulva. Mondtam, hogy jól vagyok, összeszedtem magam, és remélem, most már így is maradok. Boldog vagyok. Nem kell megfelelnem, nem kell szerepeket játszanom, elfogad olyannak, amilyen vagyok, az embert látja bennem. Teljesen civil területen dolgozik. Nagyon-nagyon örülök, hogy médiamentes az életünk, ez nekem iszonyatosan tetszik. Nem titok, de úgy néz ki, hogy akkor ez volt most a premier. Örülök, ezért vagyok ilyen kis flúgos mostanság – dicsérte új kedvesét és párkapcsolatát az énekesnő.

Hát itt is jártunk👍A győri Tóparty után Budapesten folytattuk😊Borkai Zsolt polgármester úr Szenes Iván közéleti díjat...

Közzétette: Radnóti Ákos – 2018. szeptember 9., vasárnap

Azóta kiderült, új választottja győri képviselő, aki a helyiek körében igen nagy népszerűségnek örvend. Talán nem is annyira véletlen egybeesés, hogy az énekesnő augusztus elején, illetve szeptemberben is ebben a városban tartott nagy sikerű koncertet, és augusztus közepe óta a politikus hivatalos Facebook-oldalán egy Dér Heni-dal szerepel kiemelt bejegyzésként.

De már korábban is voltak arra utaló jelek, hogy egy párt alkotnak, ugyanis az énekesnő nyáron Horvátországban forgatott videoklipet, és ugyanazokban a napokban a politikus is pont az Adriánál töltötte a szabadságát. Bár Heni igyekszik még titkolni szerelmét, párja a nyilvános Instagram-oldalán már több közös fotót is megosztott, sőt a férfi éppen a napokban Párizsból is posztolt, és ezen a fotóján már bejelölte az énekesnőt is, jelezve, hogy nincs egyedül. Henit korábban megkérdeztük új szerelméről, ám akkor a Bors újságírójának csak annyit mondott, magánéletéről nem szeretne beszélni.    

Nem működött

Dér Heni hosszú ideig alkotott egy párt az egykori focistával, Vincze Gáborral, aki egyszer már el is jegyezte őt, ám 2015 nyarán szakítottak. Ezt követően egyszer még visszataláltak egymáshoz, ám 2017 novemberében másodszor is felbontották jegyességüket, vagyis úgy tűnik, nem tudták megoldani korábbi problémáikat.
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Putyin szövetségese megnevezte, melyik országot bombázzák először, ha kitörne a harmadik világháború

borsonline.hu

Kiadták a körözést, 15 éves gyilkost keresnek a Pest megyei rendőrök

vg.hu

Először hagyja el Oroszországot Putyin, ide fog utazni

ripost.hu

Heti horoszkóp: nagy változások várnak ránk június utolsó napjaiban

vg.hu

Óvatosabb húrokat pengetett szankcióügyben az EU a G7-csúcson

metropol.hu

Hátborzongató jelentés: véresen komoly problémát okozhat az Elf Bar

mindmegette.hu

A legjobb folyadékpótló gyümölcsök és zöldségek nyárra

ripost.hu

GYÓGYSZERKÉSZÍTMÉNY AZ EMÉSZTÉSI ZAVAROK ELLEN (X)

life.hu

"Bárcsak egy pohár whiskyvel a kezemben halnék meg!" - Híres nők, akik imádják a barna aranyat

borsonline.hu

„Szegénykém meghalt” – Zacher Gábornál vesztette életét az édesanyja

További cikkek

Botrány

Újabb botrány a brit királyi családban: András herceg után Károly herceg is gyanús ügybe keveredett

Gyász

„Szegénykém meghalt” – Zacher Gábornál vesztette életét az édesanyja