Celeb

Magyar csontkovács tette rendbe Jared Leto hátát

Bors

Létrehozva: 2018.09.05.

A sztárok csontkovácsa kezelte fellépés előtt Jared Letot – tudta meg a Bors.

A Suicide Squad - Öngyilkos osztag, és a Szárnyas fejvadász 2049 Oscar-díjas sztárja a 30 Seconds to Mars énekeseként lépett fel a Strand fesztiválon, de mint kiderült, komoly hátproblémákkal küzd. A kezelés után azonban sokkal jobban lett. Korponyi János többek között olyan hírességeken segített már, mint az űrhajós Farkas Bertalan, Kótai Mihály, vagy Pataky Attila.

– A világsztár stábja tucatnyi szakember közül választotta ki Korponyi Jánost, akinek kezét itthon sokan aranyba öntenék – mondta a Borsnak informátorunk, majd folytatta – Leto a fellépés előtt nagy titokban kérte a színpad mögé a szakembert. A kezelés nagyjából egy óráig tartott, és csak annyit tudni, hogy utána nagyon hálás volt neki. Sokkal jobb állapotban, kilazult ízületekkel és izmokkal lépett színpadra.

A post shared by JARED LETO (@jaredleto) on

A kezelés olyan jól sikerült, hogy a világsztár egy videót is posztolt az Instagramra, melyen szexi hastáncot lejt. Azt kéri rajongóitól, hogy küldjenek neki hasonló szexi videokat, és közülük választja majd ki, hogy két száma alatt ki jöhet fel a színpadra egy közös tekergőzésre. Ami nem kizárt, hiszen hátproblémája miatt ez nem jöhetett volna létre a szakember segítsége nélkül. Korponyi János egy évig volt a Vasas futballistáinak a csontkovácsa is Mészöly Géza edzősködése alatt: úgy tudni, ez idő alatt alig fordult elő sérülés.

– Fentről irányítják a kezemet, minden kezelendő emberre külön megkapom a gyógymódot – részletezte a Borsnak a szakember – Mire a kezem alá kerül, már tudom, hová kell nyúlnom. Első pillanattól egy hang vezérel – folytatta Korponyi, aki lélekgyógyászattal is foglalkozik.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek