Celeb

Ördög Nóra értékesebb Nánási Pál párjaként

G. Sz., F. Zs., P. J., K. Sz.

Létrehozva: 2018.08.07.

Bár egyedül is megállják a helyüket a saját területükön, a párjukkal az oldalukon mintha turbóra kapcsolnának, ha a rajongók gyűjtéséről van szó.

Forrás: Zsolnai Péter

A szakemberek még csak most igyekeznek megfejteni a rejtélyt: vajon mi az oka annak, hogy ha egy sikeres ember az élete párjával kezd közös bizniszbe, a rajongóik száma a közösségi oldalakon egyenesen megsokszorozódik? 

Számos hazai példát tudunk mondani, ha sikeres párosokról beszélünk, itt van példának Ördög Nóra és Nánási Pál vagy Debre­czeni Zita és Gianni, akik nem egyedül, hanem párban kerültek fel az idei Forbes magazin legértékesebb celebjeinek húszas listájára.

Nóra és Pál rá­adásul az előkelő harmadik helyet szerezte meg, Hosszú Katinka és Majoros Majka Péter mögött. A műsorvezetőnő és a Playboy magazin fotósa egymástól függetlenül is szinte mindent elért a saját műfajában, díjakat kaptak, elismerik őket. Nóri volt a TV2 Ázsia Expressz című műsorának háziasszonya, családja is elkísérte az utazásra. Erről forgatták első közös vlogjukat, ezzel indították You­Tube-csatornájukat. 

Debreczeni Zita fotós, mo­dellnek és Gianni Annoni, gasztrocelebnek külön-külön is jól ment a szekér, de amióta – egy éve – összeházasodtak, együtt nyomulnak számos közösségi oldalon, köztük az Instagramon is. A szakmai fúzió jó döntésnek bizonyult, tömegek követik őket. 

Bár a Forbes magazin listáján nem szerepelnek, hiszen nem aktívak a közösségi oldalakon, de a Marsi Anikó, Palik László páros is olyan „csapat”, amit többször emlegetünk együtt, mint külön, pedig önállóan is megállják a helyüket a szakmájukban. 

Balázs Klári és Korda György neve szinte csak együtt „esik ki az ember száján”, próbálja csak meg bárki, külön emlegetni őket. A két énekes immár három évtizede dalol együtt a közönségük legnagyobb örömére. Pedig Korda György már azelőtt is kitörő népszerűségnek örvendett, mielőtt feleségül vette Klárit. 

– Mi abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy mindkettőnk szakmája ugyanaz, így nem jelent gondot, hogy együtt dolgozunk. Sőt bátran állíthatom, hogy mindketten tanultunk egymástól az évtizedek alatt. Én például Klárikámnál megtanultam, hogy ne nyújtsam el annyira a dalokat, és sokkal pörgősebben, ritmikusabban álljak hozzá a szerelmes szerzeményekhez. A feleségemet pedig abban erősítettem fel, hogy abszolút a maximumra kell mindig törekedni. Ha nem lett volna ilyen tehetséges, a feleségem lehetett volna, de a partnerem nem. Az együttes színpadi jelenlétünk csak pozitívumot, és még több népszerűséget hozott – mondta lapunknak Korda György. 

Megkerestük a témában Ördög Nórát, aki elmondta, hogyan értékelik a Forbes listáján elért eredményüket.

– Természetesen büszkék vagyunk rá. Ez a lista nagyon összetett módon elemzi a hírességek teljesítményét, ráadásul összeolvad benne a közönség és a szakma véleménye is. Egy mértékadó visszajelzés arról, hogy jó úton járunk.

A pártól megkérdeztük, hogy mi az, amivel erősítik egymást.

– Társak vagyunk mindenben. Ha a saját szakmánkban kell teljesítenünk, a biztos hátország vagyunk egymás számára, ha közös projektekről, akkor kreatív, egyenrangú partnerek.

Nóra azt is elárulta a Borsnak, hogy milyen újabb, korábban elképzelhetetlen lehetőségek találják meg őket, amióta férj és feleség lettek, és nyilvánosan is együtt szerepelnek.

– A Nánásiék YouTube-csatorna, és most már a podcast is izgalmas lehetőségeket generál. Az első és legfontosabb cél, hogy szórakoztató, igényes tartalmakat készítsünk, és szárnyalunk a pozitív visszajelzésektől. Rengeteg ötletünk, álmunk van, elsősorban utazások, amiket szeretnénk megvalósítani, és ehhez most már támogató partnereink is vannak. 

Miért szeretjük a párokat?

– Az emberek a híres, boldog párokat azért kedvelik különösen, mert általuk át tudják érezni, milyen is egy jól működő, szeretettel teli párkapcsolat, házasság – mondja Drucker Szilvia, a Humán Telex Advertising & Event PR-igazgatója. – A magyarokról köztudott, hogy nemzetközi viszonylatban is kiemelten szeretnek pozitív híreket hallani a kedvenceikről. Ha egy sikeres, jó kiállású férfi és egy szintén sikeres, szép nő egy párt alkot, az olyan számukra, mint egy valóra vált tündérmese, együtt még szerethetőbbé, példaképpé válnak, könnyű velük azonosulni. Ha pedig van esetleg gyerekük is, az nemcsak egy külön cukiságfaktor, hanem mint szülők, mint család is kiteljesedik róluk a kép.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183298_auto_resized.jpg
origo.hu

Ezt követeli Zelenszkij az ukrán sportolóktól

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27724_resized.jpg?avcount=1714769111
origo.hu

Brutális friss képeken az orosz-ukrán háborús pokol

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183918_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megszólalt a bűvész, aki egy tízmilliós autót nyert a Zsákbamacska adásában

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17186450_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Sztankovics távozásáról és a Fradi új mezéről is beszélt Kubatov a klub 125. születésnapján

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183458_auto_resized.png
metropol.hu

Megjött a várva várt bejelentés a Házasság első látásra című műsorral kapcsolatban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17185006_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Áll a bál a Nike olimpiára szánt női sportdresszeinek túlszexualizáltsága miatt + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27726_resized.jpg?avcount=1714769111
origo.hu

Bugyiban vitte el a zokogó, őrjöngő Britney Spearst a mentő a luxusszállodából

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183174_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Nincs megállás: sikert sikerre halmoz az ország kedvenc roma pékje

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17176007_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Nagy lagzira készül a Házasság első látásra párja!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17178675_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Tóth Gabi nem titkolja tovább: romokban van az élete

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27681_resized.jpg?avcount=1714769111
travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/ZNzUsgzH7wNXGpECezrZvGhqRS9jTdNmpoSOOJTvMgI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2M0Y2ExZDdiMzcyZDRiNmY4ZTYyODMxMjcxOTBkNjli.jpg
Szerelem

A műsor után elengedte, most mégis rátalált a szerelem a Házasság első látásra szereplőjére?