Celeb

Lebukott a Szigeten: forrón csókolta új párját Demcsák Zsuzsa - fotók

uv

Létrehozva: 2018.08.11.

Dúl a szerelem Demcsák Zsuzsa és új párja között, akiket szenvedélyes csókváltás közepette kapott lencsevégre fotósunk a Sziget Fesztiválon. A tévés nem rejtegette, hogy boldog a titokzatos férfi oldalán.

A történelem ismétli önmagát: Demcsák Zsuzsa most, és három éve is a Sziget Fesztiválon mutatkozott először nyilvánosan aktuális szerelmével. Akkor a svéd származású szívtipróval, Sebastiannal alkotott egy párt, de míg akkor az esemény VIP-részében, vakuk kereszttüzében vállalta érzelmeit, most nem kereste a feltűnést és a celebrészleget. A Bors kamerája elől így sem sikerült elbújnia: fotósunk megörökítette az új románc tüzes pillanatait.

– Szinte el sem engedik egymást. Nagyon komolyan izzik köztük a levegő – számolt be lapunknak egy szemtanú. – Többször is láttuk már, ahogy szenvedélyesen összefonód­nak és heves csókokat váltanak. Még annak a szőke hölgy társaságában sem zavartatják magukat, aki velük van. Látszik, hogy közel áll hozzá is a férfi, úgy­hogy arra tippelünk, hogy régebben ismerik egymást, vagy Zsuzsa egyik közeli barátnője – mesélték a Zsuzsáék mellett fesztiválozó fiatalok.

A Bors másnap megkereste a tévést, hogy kifaggassa a Szigeten laza szerelésben bulizó, kisportolt lovagjáról. Zsuzsa nem örült a róluk készült lesifotóknak, de természetesen egy percig sem tagadta a tagadhatatlant, hogy egy párt alkot a láthatóan teniszkönyökkel küszködő, titokzatos férfival.

– Köszönöm szépen, jól vagyok, de a magán­életemmel kapcsolatban nem szeretnék részletekbe menni – mondta szűkszavúan Demcsák.

A szigeti idill mindenesetre azt sejteti, hogy új, remélhetően derűsebb szakasz kezdődött Zsuzsa életében. Ki is járt már a boldogság a volt műsorvezetőnek, akinek az elmúlt években karrierje és magánélete is hullámvölgybe került. Előbb arról szóltak a hírek, hogy exférje bántalmazta, majd arról, hogy egy éven belül két tévécsatornától távozott. Most úgy fest, élete kezd visszazökkenni a régi kerékvágásba: ősszel visszatér a képernyőre, a TV2 új főzősműsora, a MasterChef VIP-szereplőjeként, és szerelmi életében is új fejezet nyílt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek