Celeb

Fluor Tomi jót bulizott Istenes Bence tejfakasztóján

Bors

Létrehozva: 2018.08.15.

Fluor Tomit és Istenes Bencét legalább tíz éve legendás barátság köti össze. A Wellhello frontembere ennek megfelelően jól meg is ünnepelte Bence második gyermekének, Ádinnak a világra jöttét a múlt hétvégén.

– Odavertem neki rendesen. Gondolj bele, egy „Sziget-hétvégén” még egy tejfakasztó is… Pont hétfőn beszéltem Bencével, hogy én még mindig szenvedek a hétvége után, közben ő meg már azt magyarázza a vonal túloldalán, hogy nála pont most aludt el az egyik gyerek – mesélte mosolyogva Fluor Tomi, aki azért is tud jókat dumálni Bencével, mert ő meg is érti azt, hogy miről beszél a barátja, míg néha a vele napi kapcsolatban lévő embe­rek sem feltétlen vannak képben teljesen.

– Bencének azért vannak sejtései, hogy milyen ez az életforma. Mikor egyfolytában megy az ember, vagy amikor percenként valamilyen inger ér. Ez egy nehéz történet, de Bence pont megérti ezt – ecsetelte Fluor. A sokoldalú rapper elárulta azt is, hogy egyébként ő még nem vágyik az apaságra.

– Majd ha picit megnyugodtam, és már nem vágyom erre a felhajtásra. Inkább majd akkor, ha már jóval kevesebb bulit vállalok, és nyáron nem fesztiválról fesztiválra megyek. Nem mondom, hogy egyszerű, én akkor fekszem, mikor mindenki más kel. Nem egyszerű dolog utol érni magam ezen a nyáron. Sajnálom magam, hogy mindig a nők, a pia, a sok ezer ember, a backstage, és a sok fesztivál. De én bírom – summázta mosolyogva Fluor Tomi.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek