Celeb

VV Fanni-ügy: megszólalt a tanú, aki beszállt B. László autójába

Bors

Létrehozva: 2018.07.10.

Forrás: Bors

Újabb részletek derültek ki a novemberben eltűnt - és a feltételezések szerint meggyilkolt - Novozánszki Fanni ügyével kapcsolatban. A Blikk megtalálta azt a férfit, aki az állítása szerint egy autóban utazott a gyilkosság estéjén a feltételezett tettes B. Lászlóval.

“Egy közösségi oldalon hirdette meg a sofőr az utat, Budapestről ment Siófokra. A XIII. kerületben, az egyik bevásárlóközpontnál szálltam be az autójába. Csak egy hátizsák volt nálam, az végig a lábamnál volt az ülésnél. A sofőr fel sem ajánlotta, hogy tegyük be a csomagtartóba. Utólag nagyon fura belegondolni, hogy ott lehetett egy lány holtteste a kocsiban” - idézte fel az esetet a tanú, aki nem kívánta elárulni a nevét, azt azonban megosztotta a lappal, hogy sajnos nem sok információt tudott elárulni a rendőrségnek, amikor kihallgatták.

“Bár régen volt már ez, de teljesen normálisnak tűnt a fiatalember, jót beszélgettünk végig az úton, mindenféle témát érintettünk” - tette hozzá.

Kérdéses persze, hogy egyáltalán miért vesz fel valaki egy vadidegent a kocsijába, ha valóban ott van a csomagtartóban egy holttest. Fanni unokatestvére egyébként pár napja pont arról beszélt a Borsnak: nem hiszi, hogy az előzetesben lévő férfi a tettes. "Szerintünk ő csak szállító volt, aki elfuvarozta Fannit valahová, és ő az, aki úgymond elviszi a balhét" - nyilatkozta. 

A napokban egyébként igazságügyi elmeorvos szakértő is megvizsgálta a gyanúsított B. Lászlót - melyről ide kattintva olvashar részletesebben.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek