Celeb

Újra háború dúl Bangó Marika és Tina között

K. Sz.

Létrehozva: 2018.07.14.

<p>Emilio felesége szeretett nagymamája, Bangó Margit oldalán üzent az édesanyjának, akit rettenetes megvisel a botrány. </p>

Hosszú ideje nem lehetett hallani semmit a Bangó családban há­rom évtizede zajló drámákról. Mint ismert, a Kossuth-díjas énekesnő korábbi férje, Horváth Elemér beleszeretett Margit lányába, Marikába, akivel már 34 éve alkotnak egy párt, négy gyermek született, többek között Tina lányuk, aki azóta boldog házasságban él az énekes Emilióval. Tina fiatalon elköltözött a nagymamájához, ami tovább mélyítette az amúgy is mély szakadékot, ám a szerelmi háromszög ellenére a család együtt maradt, sőt Elemér, Marika és Margit együtt is dolgozott. 2011-ben azonban Margit és Marika egy közös fellépés kapcsán összekülönbözött, emiatt hét éve nem beszélnek egymással.

A rajongók már azt hitték, elcsitultak a hullámok a három generációt érintő botrányban, és bár békülésről nem érkeztek hírek, a felek tudatosan nem nyilatkoztak egymásról a kialakult botrány után. Nemrégiben azonban Bangó Margit hivatalos oldalán Tina elég egyértelmű üzenetet fogalmazott meg az édesanyjának monogramjával, illetve korábbi művésznevével, ugyanis Marika korábban Seronként lépett fel. 

Kedves H. E.-né B. M. De hívhatlak Seronnak is, hogy tudd, neked szól, NE keltsd fel az alvó oroszlánt benne légy szíves! TINA – állt az üzenetben. 

Bármi is álljon a figyelmeztetésnek szánt üzenet mögött, komoly családi dráma várható. Lapunk felkereste Tinát, aki nem akart nyilatkozni, és azt az amúgy egyértelmű tényt sem erősítette meg lapunknak, hogy az édesanyjának szólt az üzenet. Marika szintén nem akart megszólalni, majd Elemér vette át a szót. 

– Nem akarjuk ezt a mocskolódást kommentálni, hét éve tart ez az állapot, erre kis híján rámentünk, Marikával nagyon rosszul viseltük a történteket – tette hozzá szűkszavúan a férj, majd bontotta a vonalat. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek