Celeb

Top7: eddigi legjobb Sziget-fellépő

Bors

Létrehozva: 2018.07.22.

7. Fat Boy Slim (2009)

A világ egyik leghíresebb DJ-je először 2009-ben jött Magyarországra a magángépén, éppen a Sziget Fesztiválra. A bulija megosztotta ugyan a közönséget, egyesek szerint nem tett bele mindent a keverőpultba, de a rajongói imádták. Később még háromszor járt nálunk, mindannyiszor a VOLT Fesztiválon. 

6. Rihanna (2016)

Nagy várakozás előzte meg, a kritikák szerint azonban az énekesnőnek nem ez volt élete legjobb koncertje. Rossz volt a hangosítás, a lelkesedése pedig nulla. Végigtáncolta ugyan a kötelező időt, de a katarzis elmaradt. Ennek ellenére óriási tömeg fogadta, és őrjöngött a közönség. 

5. Robbie Williams (2015)

Három éve ellátogatott hozzánk a megasztárként ünnepelt Robbie Williams is, aki adott egy elég megosztó koncertet. A saját számai közül sokat eljátszott, amit jól is fogadott a közönség, de mellette legalább ennyi feldolgozást, mint például a We Will Rock You vagy az I Love Rock and Roll. Emiatt egyesek szerint időnként egy erősebb vidéki lagzira hajazott a show.

4. Green Day (1998)

A csapat először járt a Szigeten, előtte egyszer koncertezett már Budapesten, három évvel korábban a Budapest Sportcsarnokban, de ettől még nagy ováció fogadta őket a fesztiválon. A punkrock veteránjai nem okoztak csalódást a közönségnek. Ezután még egyszer ellátogattak Magyarországra, 2016-ban a Papp László Sportarénában léptek fel, a rajongók ölték egymást a jegyekért. 

3. Pink (2017)

Tavaly végre megérkezett Pink is a Szigetre. Rihannával ellentétben ő vérprofi módon, sok tánccal és elképesztő látványelemekkel adta elő a koncertjét. Készült rá előre, többször bejárta a színpadot, az egész előadás precízen szervezett volt. Cukiskodott a közönséggel és még a levegőben is repült. Kell ennél több?

2. Prince (2011)

Igazi nagyágyúként robbant be Budapestre. A kri­­tikák szerint szinte tökéletes volt az első magyarországi koncertje. A her­ceg ugyanolyan meglepő öltözékben jelent meg a színpadon, ahogy előtte húsz éven át megszokhattuk tőle. A kon­certet az első hangtól az utolsóig végigtombolták a fesztiválozók.

1. David Bowie (1997)

Épp Pepsi Szigetnek hívták a fesztivált, amikor az énekes fellépett rajta, és abban az évben megjelent Earthling albumát turnéztatta. David Bowie ekkor jött másodszor – és utoljára – Magyarországra, először 1990. szeptember 4-én az MTK-stadionba. A koncert a Sziget addigi legdrágább fellépése volt, s összesen tizenhét szám hangzott el. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek