Celeb

Apaságra gyúr Zámbó Krisztián

ozs

Létrehozva: 2018.07.14.

Zámbó Jimmy legidősebb fia, Krisztián lassan betölti a negyvenet, ezért elszánta magát egy kis le­ve­gő­vál­tozásra. Dunavarsányból Vi­seg­rádra tette át a székhelyét, hogy új életet kezdjen, felkészítse ma­gát a családalapításra.

– Felhagytam az eddigi életvitelemmel, és tudatosan kezdtem élni. Már nincsenek kicsapongások, sem éjszakába nyúló tivornyák. Be kell látnom, hogy harmincnyolc évesen már megérzem a kort. A fellépések végére sokszor már nincs annyi energiám, hogy ott maradjak beszélgetni és fotózkodni a rajongóimmal. Ezen is igyekszem változtatni – mesélte Zámbó Krisztián, hozzátéve: nemcsak a színpadi jelenlét miatt edz mindennap. Döntése hátterében az áll, hogy már hét éve él se veled, se nélküled kapcsolatban szerelmével, Zsuzsival, akivel rá­szánták magukat a családalapításra. 

– Szeretnék fizikailag jó formában lenni. Imádok a természetben futni. A visegrádi tiszta levegő nemcsak a tüdőmet, de a fejemet is kitisztítja. Így jöttem rá arra is, hogy szeretnék egy gyereket. Ehhez pedig nem árt a jó fizikum. 

A legidősebb Zámbó fivér nem titkolja, viszontagságos kapcsolatuk ellenére él-hal a barátnőjéért.

– Zsuzsi szeret engem, és én is szeretem. Apukám dalai és a párkapcsolatom ihleti dalaimat elsősorban. Zsuzsi a múzsám. Az utolsó, Édesem című dal is róla szól. Ez a  közösen eltöltött hét év nagyon mozgalmas volt, sokszor ott volt velem a bajban, fogta a kezem. Szerintem ez az egész életünket meghatározta.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek