Celeb

Rita Ora új klipje megint alaposan kiakasztott mindenkit - videó

Bors

Létrehozva: 2018.06.07.

Rita Ora megint azt az ukászt adhatta ki a mögötte dolgozó csapatnak, hogy csináljanak valami olyasmit, ami miatt rögtön mindenki az új daláról fog beszélni. Jelentjük: sikerült is, ugyanis a Girls című (egyébként Cardi B-vel, Bebe Rexhával és Charli XCX közreműködésével előadott) dalát egy nap alatt 2, milliószor nézték meg a YouTube-on - ugyanakkor azonnal be is gyűjtött több mint tízezer lefelé mutató ujjacskát. És hogy miért ez a gyűlölethullám?

Nos, Rita Ora klipjében mintha egy kizárólag nőknek fenntartott hedonista partiba csöppentünk volna: ledér öltözetű lányok vonaglanak, szexiznek és alkalmanként csókolóznak a kamera előtt, miközben a sztár arról énekel, hogy némi vörösbor után már lányokkal akar smárolni. Mindez igencsak vegyes reakciókat váltott ki az emberekből.

Egy - biszexuális - kommentelő szerint ez az egész klip és dal szégyent hoz a melegekre, leszbikusokra. Kommentjét a #vegyétekleavideót hashtaggel is ellátta. Egy másik hozzászóló szerint negatív és kitekert módon mutatja be a klip a biszexualitást. Megint más azt a jelenetet emelte ki, amikor Rita és Cardi B csókolózik. Utóbbi ugyanis már el van jegyezve, és egy kommentelő szerint mindez azt jelenti, hogy a lányok közti csók nem számít megcsalásnak...

A Daily Star információi szerint egyébként Rita Ora máris elnézést kért azért, ha klipjével bárkit megsértett.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek