Celeb

Megtaláltuk Pintér Tibor ukrán hasonmását

kbv

Létrehozva: 2018.06.05.

A színész egy egyedi jelenség, de találtunk hozzá hasonlót. Ukrajnában egy musicalszínészt és Szőkét, a Shrek-mesék hercegét.

Kevés karakteresebb színész van ma Magyarországon, mint Pintér Tibor. Igaz, amennyire jellegzetes az ő színpadi vagy magánéleti létezése, annyi embert meg is oszt személyiségével. Nincs hozzá fogható – mondhatnánk, illetve mondhattuk ezt egészen addig, amíg meg nem láttuk olvasóriporterünk – Ádám – Ukrajnában készített fényképét, amin Oleg Vinnik musicalszínész látható egy köztéri hirdetésen. Az ukrán dalnoknak nemcsak a foglalkozása, hanem a külseje is kiköpött Tenya, ráadásul mindketten 44 évesek. Jellegzetes, hosszú, szőke hajával hazájában pedig épp oly híres, mint a mi celebünk. Vinnik nagy és megbecsült színész: harmincévesen játszhatta el Jean Valjeant a Nyomorultakból, aki pedig Viktor Hugo története szerint 46 esztendős a darab elején, s nyolcvan­éves a végére.

De ha már hasonlóság: Kaliforniában is akad egy Tenyához nagyon hasonló figura, aki rá­adásul az egész világot meghódította. Ő nem más, mint Szőke, a Shrek-filmek hercege. És itt bizony már a fehér ló is stimmel.

– Látom a hasonlóságot, mondjuk én jobb képű vagyok, de a szőke herceg fehér lovon tényleg én vagyok – nevette el magát Tenya, amikor megmutattuk neki a fényképeket.

– A viccet félretéve, engem is szoktak Szőkézni, és egyáltalán nem bánom. Amikor Rosta Mari színpadra vitte a Shrek-musicalt itthon, én lettem volna a herceg, de a második részt adták elő végül, amiben ő már nem szerepel. Én erre nem játszom rá, gyerekkorom óta szőke vagyok és kék szemű. Az arcélem, az arcformám is hercegi, lovagolok is, ami nem is baj a Nemzeti Lovas Színház vezetőjeként. Úgy is udvarolok, mint egy herceg a királykisasszonynak: számomra nem megerőltetô lovon énekelni egy szerenádot. Janza Kata kezét is lovon kértem meg, a második esküvőmön Beának pedig szintén lóháton adtam elő a Rómeó és Júliából – mesélte a színész, aki hozzátette: ha tehetné, ő mindennap lóval közlekedne, udvarolna, utazna és harcolna.

– Nyugodtan mondhatom, hogy 21. századi lovag vagyok, az utolsók egyike!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek