Celeb

Forgatásról ment szülni Luxus Dalma

Bors

Létrehozva: 2018.06.10.

Óriási volt a riadalom a lóversenypályán, a tanácstalan stábtagok között csak Polgár Tünde volt józan, ő riasztotta a mentőket, akik kórházba vitték Dalmát, a kismamát.

Bár a Viasat 3 Feleségek luxuskivi­telben forgatásain minden arany, ami fénylik, a váratlan eseményektől a pénz sem óvja meg a szereplőket. A második évad utolsó részében is alaposan átírta a forgatókönyvet az élet. A lányok a lóversenypályára látogattak ki, a szokásos veszekedést azonban egy sokkal komolyabb probléma zavarta meg: a második gyermekével várandós Smaltig Dalmánál hirtelen fájdalmas méhösszehúzódások jelentkeztek, ha a mentők nem érkeznek meg időben, a lovi egyik kanapéján kellett volna világra hoznia kisfiát.

Mivel természetesen a szülés nem volt benne a forgatókönyvben, a stáb tanácstalanul állta körbe a kismamát, egyedül Polgár Tünde tudott józan maradni, és azonnal riasztotta az orvosokat. A nagyszájú és vagány Köllő Babett pedig szinte sokkot ka­pott.

– Nem titok, kétségbeestem, amikor Dalma rosszul lett. Nem bírom, ha valakinek fájdalma van, és tudom, hogy nem tudok segíteni. Borzalmas ez a tehetetlenség. Ha a kislányom, Milla csak lázas, attól is kétségbe tudok esni – mesélte lapunknak a forgatás után Babett, aki korábbi vetélése miatt is különösen érzékenyen reagált a váratlan helyzetre.

– Szerencse, hogy Tünde hívta a mentőket, nekem még az sem jutott volna eszembe. Féltettem is Dalmát, ráadásul elöntött csomó negatív emlék – magyarázta Babett.

Tünde lélekjelenlétének hála így egyébként mama és baba is épségben ért be a kórházba.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek