Celeb

Floridai otthonukkal dicsekedett Luxus Tünde fia - fotók

Bors

Létrehozva: 2018.06.27.

<p>Amerikában is elképesztő luxusban él a feleség.</p>

Azt idáig is sejteni lehetett, hogy a Feleségek luxuskivitelben szereplője, Polgár Tünde, nem akármilyen körülmények között él. Most azonban a fia rántotta le a leplet arról, hogyan is éldegélnek floridai házukban. A fia, Dani ugyanis nemrég feltöltött egy videót a YouTube csatornára, ahol nézőit beengedte az otthonukba. – Kezdődhet a house tour– mondta a felvételen a luxusfeleség 16 éves fia, majd elképesztő látványban részesítette közönségét.

A nyitóképen rögtön az előszoba látszik, melyben antik bútorok várják a betérőt, a falakat pedig méregdrága festmények díszítik. – Elsőként azt kell tudni erről a házról, hogy nagyon rossz állapotban volt, amikor megvettük. Teljesen a 60-as éveket tükrözte, mi újítottuk fel – kommentálta a helyszínt Dani.

* * *

Ezek után következett a dolgozószoba, melyben ugyancsak antik bútorok, tárgyak és festmények sorakoznak. Ezt pedig a szobába vezető folyosóból nyíló két gardrób követi, melyekben volt egy kis rumli a márkás ruhák között. 

* * *

A következő kép a modern fürdőszoba hatalmas ablakokkal és természetesen rengeteg márvánnyal. 

* * *

Mondani sem kell, az amerikai típusú, nappalira néző konyha hatalmas. Itt bármelyik háziasszony boldogan töltene el órákat. Persze kérdéses, hogy Polgár Tünde mennyi időt szán erre, lehet, ott is személyzet gondoskodik a kényelmükről. 

* * *

Ez itt a fenti biliárdterem – mutatta Dani, majd rögtön a szobájába vezette rajongóit. – Ez itt az én szobám. Semmi extra. Asztal, dolgozóasztal és a kis teraszom, ami alatt a medence van – mondta kissé unottan a luxusfeleség fia.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek