Celeb

Máté Krisztával indít online magazint Lilu

Bors

Létrehozva: 2018.05.09.

<p>Közösen álmodták meg a weboldalt, ahol őszintén lehet írni és beszélni a szépségről.</p>

Lilu és Máté Kriszta (Lilu Keresem a családom című RTL-es műsorának producere) együtt találták ki és valósították meg a Liluland-et, azzal a céllal, hogy legyen egy olyan, nőknek szóló weboldal, ahol őszintén lehet írni és beszélni a szépségről - arról a témáról, amiről a nők talán legszívesebben osztják meg a tapasztalataikat egymással. 

– A televíziós műsorvezetés mellett több éve beauty blogger is vagyok. Szenvedélyem minden, ami akár csak kapcsolatba hozható a szépséggel, a bőrápolással, a női praktikákkal. Figyelem, kutatom a trendeket, tudni akarok minden új trükkről, kipróbálom a legfurcsább kencéket is és bárhol járok a világon, sosem hagyom ki azokat az üzleteket, ahol ezekhez hozzá is juthatok. – mondta Lilu. – Azt gondoltam, hogy amit erről évek alatt megtudtam, megosztom azokkal a csajokkal, nőkkel, asszonyokkal, akik fogékonyak erre és azokkal is, akik bizonyos ügyekben tanácstalanok.

Lilu azt szeretné, ha a Liluland olyan hely lenne a neten, ahol különböző korú, érdeklődésű nőkkel mindenről nyíltan beszélhetnek, ami a külsővel, arccal, bőrrel, hajjal, kézzel-lábbal, stílussal kapcsolatos. A Liluland másik alapítójáról, Máté Krisztáról talán kevesen gondolják, hogy ezen a területen Lilu társa lehet.

– Minden nő szép akar lenni, fiatal akar lenni, jól akar kinézni, kortól, társadalmi helyzettől függetlenül, ha bevallja, ha nem. Mégis rengeteg a mellébeszélés, túl sok a csomagolás ezzel a témával kapcsolatban. Azt szeretnénk, hogy a Liluland minél több nőnek az egyik legjobb barátnője legyen, akiben megbízhat, aki a leghasznosabb tanácsokkal látja el, akihez mindig lehet fordulni. Azt szeretnénk, hogy aki odatéved, azt érezze: pont ezt kereste.

Ez is érdekelhet

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/rLsNASLz32klBDNttxDyorGsPE21L4wjFgnTh_Dt1dE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMwYjQwNmU4ZTYzZDQ3ZTlhN2NhYmI0NTE3NDk0NmVh.jpg
Tippmix

"Úgy voltam vele, hogy ilyen nem fog sűrűn előfordulni" - Marics Peti félmilliót bukott

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/gBh490zB36efX5SC4-FLP_GjbHj6nTFWcBP9yCsbnpU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzRjNTJkMzFmNWUxNjQyNTk5NWQ3ZjJjYjExNWJjNTc5.jpg
Kiakadás

Koholák Alexa kiakadt: intim képekkel ostromolják a férfiak a szakítása után