Celeb

Csepregi Éva visszakapta fiatalkori arcát

HG

Létrehozva: 2018.05.29.

Rajongóinak is feltűnt, egy ideje a szokásosnál is jobban néz ki Csepregi Éva. Megfiatalodott, és úgy néz ki, mintha egy szuper nyaralásból tért volna haza, vagy egy kiadós alvókúrán lenne túl. A változás már akkor is látható volt, amikor a Bors legutóbb egy budai koncertjén fotózta. Mint kiderült, olyan kezelést kapott, ami visszaforgat­­­ja az idő kerekét. Visszaadja a páciens fiatalkori arcát, méghozzá úgy, hogy az illetőnek nem torzítja el a vonásait.

– Sokat válogattam a különböző kezelések között, volt, amelyiket korábban meg is bántam - mondta a Borsnak az énekesnő, aki nem véletlenül időzítette a szépészeti beavatkozást erre az évre. A Neoton októberben ad nagykoncertet a Papp László Budapest Sportarénában. 

– Egyre inkább láttam az arcomon az idő múlását, fáradtnak tűntek a vonásaim. Egy ismerősöm ajánlotta ezt a megoldást, aminek már a neve is felkelti az ember figyelmét, ugyanis benne van a sugárzás szó, és valóban ilyen a végeredmény. Ez egy olyan kíméletes eljárás, ami akár félóra alatt elvégezhető.

– Utána nem kell otthon karanténba vonulni napokra, a minimális duzzadtságot sminkkel is el lehet takarni. Nem változik, nem merevedik meg az ember arckifejezése. Már a kezelés végén kezdtem látni a tükörben a fiatalkori önmagamat, és nagyon örültem neki. 

A kezelés másik különlegessége, hogy az elért eredmény az idő múlásával egyre jobb és látványosabb lesz. Ráadásul a hatás természetes hatóanyaggal érhetô el. Ugyan fél év után lebomlik, a befecskendezett mikroszemcsék azonban addigra már kifejtik sejtregeneráló hatásukat. Így az eredmény még akár további egy évig is látszik.

– Ez az eljárás mindenkinél beválik, már a kezelés végén látható a hatás, aminek a páciensek nagyon örülnek – mondta a Borsnak a kezelést végző szakember, dr. Brandl Beatrix.

– A befecskendezés után teltebbnek látjuk az arcunkat, mert közvetlen töltôhatást is kifejt, amit a töltőanyagban található kal­cium­tartalmú mikroszemcséknek kö­szönhetjük. Ez a természetes ásványi anyag a csontjainkban is megtalálható, teljesen szövetbarát. 

Csepregi Éva a kezelés óta boldogan zsebeli be a bókokat. Korábban ô is használta azt az anyagot, amitôl a vonások merevek lesznek, de nem vált be neki.

– A homlokom merev lett tőle, már meg is bántam. Mostanában azt kérdezgetik, hogy talán egy új szerelem miatt történt a változás? Erről még nem tudok beszámolni, viszont a másik szerelmem a munka, és ezért sok mindenre képes va­gyok. Színpadi ember lévén meg kell felelnem az elvárásoknak, amiket a rajongóim jogosan tá­masztanak felém.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek