Celeb

Feszesebb vaginát akar az RTL Klub sztárja

Bors

Létrehozva: 2018.03.09.

Berki Krisztián herevasalása után bő négy évvel újabb híresség állt be az intim-plasztikáztatók sorába. Ezúttal Sebestyén Ági, Pumped Gabo exe érzi úgy, hogy bizony szeretné azokon a területeken is visszaszerezni lánykori feszességét és fiatalosságát. Ági már egy klinikát is felkeresett, ahol végeznek intim lézeres rejuvenációt, vagyis vaginaszűkítést és -fiatalítást.

– A tengerentúlon ez már teljesen hagyományos eljárás, intim wellnessnek hívják. Harminc év felett ajánlott azoknak a hölgyeknek, akik inkontinenciában szenvednek, vagy gyerekszülés miatt már nem olyan szűk a hüvelyük. Az elfáradt sejteket lehet így regenerálni – kezdte ecsetelni a bravúros beavatkozás részleteit a legnagyobb természetességgel Ági, aki sosem volt szégyenlős, ha a vaginájáról volt szó. Sőt, azt is elárulta, egyáltalán nem áll tőle messze a gondolat, hogy rajta is elvégezzék a beavatkozást.

– A cég csak reklámra kért fel, de ahogy elmesélték, hogy mivel jár ez és milyen pozitív hatásai vannak, elgondolkoztam rajta, hogy nekem is kellene. Fájdalommentes, mint egy nőgyógyászati ultrahang, csak egy baj van vele, hogy utána tíz napig nem lehet szexelni. De azt mondják, hogy utána igen nagy a különbség – kuncogott Ági.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek