Celeb

Nem nézett még tükörbe??? A macskanő állítja: életében nem volt még plasztikai műtétje

Bors

Létrehozva: 2018.02.14.

Két évtized óta most először adott tévéinterjút a sokak által csak macskanőként emlegetett Jocelyn Wildenstein. A 77 éves celeb meg is tett mindent, hogy ezzel a beszélgetéssel legyenek tele nem csak az amerikai bulvárlapok, de kábé minden bulvárlap a világon.

Nem is nagyon húznánk az időt a beszélgetés “lényegtelen” elemeivel, rögtön rátérnénk a hölgy legmeredekebb kijelentésére: még életében nem feküdt kés alá. Ízlelgessük eme kijelentést egy kicsit, és közben nézzük meg, hogy néz ki ma Jocelyn Wildenstein!

A celeb szerint svájci felmenőinek köszönheti különleges arcélét és megdöbbentő hasonlóságát Brigitte Bardot-hoz - írja a Daily Mail. 

A plasztika-mentességre jövendőbelije, Lloyd Klein is rátett egy lapáttal az interjúban: “Nem értem a sajtó részéről ezt az egész macskanő-dolgot. Jocelyn mindig így nézett ki. Soha nem tett semmit azért, hogy megváltoztassa az arcát” - magyarázta. Nos, tényleg szeretnénk tudni, hogy a jegyesek otthonában milyen tükrök vannak, mi ugyanis élnénk a gyanúperrel, hogy volt már egyszer-kétszer (tízszer-húszszor?) plasztikázva a manhattani születésű hölgy.

Kaylenn McGavin (@kaylennmcgavin) által megosztott bejegyzés,

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek