Celeb

Gulyás Rolandért repül Budapestre Serena

Nagy Daniella

2018. február 10. szombat 10:00

Ahogy azt korábban a Bors megírta, a tavalyi X-Faktor szerelmespárjának ritkán van lehetősége találkozni az őket elválasztó kilométerek miatt. Most azonban Roland olyan kihívás elé néz, amiben minden eddiginél nagyobb szüksége van a szépséges Serena Ri­gacci tá­mogatására.

– Egy hete szombaton nagyon jól éreztem ma­gam A Dal színpadán, de ahogy a zsűri is jelezte, nem voltam elég nyitott, és olyan volt, mintha görcsös lennék a színpadon – mondta a Borsnak a Hypnotized című dallal versenyző Ro­land. – Le­het, hogy ez annak is köszönhető, hogy Serena nagyon messze, Sanremóban lépett fel egy fesztiválon, így nem lehetett velem. Azonban most az a meglepetés ért engem is, hogy úgy döntött, az anyukájával Pisából egyenesen A Dal stúdiójáig repül, hogy támogasson engem. Ez nekem óriási segítség, hiszen nem messziről kell szurkolnia és nem interneten kell néznie az adást, hanem itt lesz velem, és a közönség soraiból fog segíteni engem. Remélem, hogy a közönséggel együtt ezen a héten is tovább tudok menetelni a következő fordulóra.

Az, hogy Serena nem lehetett jelen Roland fontos megmérettetésénél, a lányt is komolyan megviselte. Ezért döntött úgy, hogy most hétvégén mindenképp itt lesz a helye. – Nagyon nehéz az az érzés, amikor a szerelmed a világ egy másik pontján egy fontos kihívás elé néz, és te nem lehetsz vele – vallotta lapunknak Serena. – Nagyon nehéz volt Sanremóból drukkolnom, de örülök, hogy a közönség szereti Rolandot, és továbbjuttatta ezt a szuper dalt. Most úgy érzem, az a feladatom, hogy mellette le­gyek, ezért ott leszek A Dal elődöntőjén, hiszen ez most az ő nagy pillanata.

További cikkek

Gyász

Felfoghatatlan fájdalom: Vajna Tímea gyászol, nagyon közeli családtagját vesztette el

Veszteség

Képtelen elszakadni elhunyt feleségétől Koltai Lajos

Ez is érdekelhet

life.hu

Titkos esküvőn mondta ki a boldogító igent a népszerű magyar színésznő

ripost.hu

2 liter a minimum: Így jelzi a tested, ha nem ittál elég folyadékot

life.hu

Ez a gyönyörű énekesnő Brad Pitt legújabb szerelme: hónapok óta együtt lehetnek - Fotó

szon.hu

Törölközőben mutatta meg magát az Exatlon riportere, Nagy Réka

origo.hu

Az arany éve volt a tavalyi Kínában

life.hu

Váratlan fordulat! Mégsem Szilágyi Gerda írta a megdöbbentő sorokat?

borsonline.hu

Öt évig titkolta, hogy pornós, rettentő kínos, ahogy lebukott a családja előtt

ripost.hu

Tombol az omikron Magyarországon: ezt fotózták a Margit hídnál

origo.hu

Viharos széllel törnek be a hózáporok