Celeb

Egyre biztosabb: Gyurta Dani volt, aki dobta Cserpes Laurát

uv

Létrehozva: 2018.02.07.

<p>Míg Gyurta Dani csendben dolgozza fel Cserpes Laurával való szakítását, addig az énekesnő látványosan szenved. Úgy fest, Gyurta volt, aki pontot tett a kapcsolat végére.</p>

Forrás: Instagram

Másfél évig tartott az álompárnak kikiáltott szerelmesek kapcsolata, az idei évet ugyanis már külön utakon kezdte meg Cserpes Laura és Gyurta Dániel. Bár az énekesnő január közepén még közös fotót posztolt a szerelmével, úgy tudni, ez már csak felidézése volt a szép románcnak. Gyurta Da­­ni vizes képein ko­rábban fel-felbukkant Laura is, de a szakítás óta nem posztolt semmit, ami a szerelmi bá­natra utalna. Ellenben a szőke tehetséggel, aki látványosan szenved. Közösségi oldalán egyre inkább az összetört szívű Laurát mutatja. 

A Bors kereste az ifjú énekesnőt és a világbajnok úszót is, de továbbra is mély hallgatásba burkolóztak a szakításukkal kapcsolatban. Gelsei Bernadett párkapcsolati specialista viszont segített lapunknak megfejteni a helyzetet, szerinte ugyanis Laura viselkedéséből jól kivehető: ő éli meg nehezebben az elválást.

– Egy párkapcsolatban valamelyik fél min­dig jobban szeret, mint a másik. Ha szakításra kerül a sor, ô nagyobbat is sérül – mondta a Borsnak a döntésmentor. 

– Ez a gyász és az elköszönés folyamata is lehet, de az is, hogy reménykedik a folytatásban, és még nem sikerült elfogadnia a tényt: valami véget ért. Ez megérintheti a fiút, ha nem volt elég biztos a döntésében, de az is lehet, hogy idegesíti, vagy abszolút helyén kezeli a dolgot – vélekedett Bernadett, aki arra is rávilágított, hogy Gyurta Dani inaktivitása nem jelenti azt, hogy nem szenved. A férfiak nem szeretnek ilyeneket megosztani, magukban rendezik el ezt, de ez nem egyenlő azzal, hogy nekik könnyű – tette hozzá a specialista.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek