Celeb

Szívszorító videóval búcsúzik villatársa az elhunyt VV Fannitól

Bors

Létrehozva: 2017.12.05.

A könnyeivel küzdő VV Maci a Való Világ után is jó kapcsolatban volt az elhunyt lánnyal.

„Búcsú... Semmit nem aludtam... üresnek és tépetnek érzem magam. Próbáltam egyszerre elmondani amit szerettem volna, de képtelen voltam, többször meg kellett állítanom... azt hiszem most már tudom azt, milyen amikor valami annyira szomorúvá tesz, hogy az fizikálisan is fáj.  Sosem felejtelek el kicsi lány” – írta Facebook-posztjában a tragikusan elhunyt VV Fannni egykori villatársa, a luxusbörtönben csak Maciként megismert Bulyáki Zsolt. 

Remélem kicsilány egy jobb helyre kerülszAhol az emberi gonoszságtól, soha nem sérülsz. A szivemben élnek a...

Közzétette: Zsolt Bulyáki – 2017. december 5.

A férfi a villa után is tartotta a kapcsolatot Fannival, és nyugodtan mondhatjuk, hogy viszonyuk baráti volt. Szívszorító videójában ezt üzente az elhunyt lánynak:

„Kicsi lány, ha hallod a gondolataimat odafenn, akkor tudd, hogy nagyon-nagyon-nagyon-nagyon sajnálom, hogy ez megtörténhet a mai világban és nem ezt érdemelted volna. Arra kérnék mindenkit, hogy ne bántsák a különböző Fannis posztokat, hisz nem tudják mi van a háttérben és nem tudják mi történt. Nem kell vádaskodni, eleget bántják a tévében szereplő embereket a neten keresztül, nem kell még tetézni ezt. Engem bánthattok nyugodtan, de most a Fannit ne bántsátok, kapott ő eleget, higgyétek el. Nagyon sajnálom, hogy ez a dolog idáig jutott. Tudom, hogy ő jó ember és nagyon remélem, hogy odafönt békét lelt és ott már nem bántja senki. Nagyon-nagyon sajnálom, hogy ez történt és soha nem fogom elfelejteni a közös emlékeinket akár bent a villában, akár kint a valódi életben. Örülök hogy megismerhettelek és egy értékes ember vagy. Vigyázz magadra ott fent!”

Búcsú... Semmit nem aludtam... üresnek és tépetnek érzem magam. Próbáltam egyszerre elmondani amit szerettem volna, de képtelen voltam, többször meg kellett állítanom... azt hiszem most már tudom azt, milyen amikor valami annyira szomorúvá tesz, hogy az fizikálisan is fáj. :( Sosem felejtelek el kicsi lány. :( Az okoskodók meg nem érdekelnek akik jönnek az újság cikkekkel... tudjuk amit tudunk...

Közzétette: Zsolt Bulyáki – 2017. december 5.
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek