Celeb

Szerelmes volt gyilkosa VV Fanniba

G. J.

2017. december 7. csütörtök 04:00

<p>Szerelmi gyilkosság vethetett véget a 24 éves VV Fanni életének. A Bors informátora szerint ugyanis a lány – fél éves kapcsolat után – a közelmúltban szakított a gyilkossággal gyanúsított férfival. </p>

Forrás: Végh István

Egy héttel Novozánszki Fanni november 20-i eltűnése után tartóztatta le a rendőrség azt a férfit, akit most az egykori valóságshow-hős meggyilkolásával gyanúsítanak. Akkor még csak személyi szabadság korlátozásával vádolták, de időközben egyre gyűltek a bizonyítékok, amelyek a lány erőszakos halálára utaltak. Keddre ezek olyan egyértelműek lettek, hogy Fanni szüleivel közölték, készüljenek fel a legrosszabbra: a lányuk már nem él. 

Úgy tudni, a bizonyítékok kö­zött kulcsszerepet játszott a Fanni lakása közelében működő kamera felvétele: ezen látszik, ahogy egy férfi az ölében az utcára viszi a lányt, és beteszi egy autóba. A kocsi útvonalát egészen Dunaújvárosig tudták követni.

A rendőrség hamarosan letartóztatta a gyanúsítottat, B. Lászlót, autójában fegyvert, pajszert és Fanni vérének nyomait találták meg.  A gyanúsítottról – aki még nem tett beismerő vallomást – csak annyit lehetett tudni, hogy 2010-ben az MSZP jelöltjeként indult az önkormányzati választásokon. A Bors most megtudta, hogy milyen kapcsolatban állt Fannival, és mi állhat szörnyű tette hátterében. 

B. László a nagyszüleivel élt Dunaújvárosban, egy Táncsics Mihály utcai panellakásban, de városszerte vérbeli aranyifjúként ismerték: szinte kizárólag vasalt ingben, öltönyben, nyakkendőben látták, egész lénye a menő üzletember képét sugározta. Előszeretettel parádézott 50-100 milliós sportkocsikkal, de azt senki nem tudta, hogy a Porsche vagy a Lamborghini, amelynek volánja mögött ült, az övé, kölcsönkapta, esetleg bérli-e. 

Mint informátorunktól megtudtuk, a bohém aranyifjú szerepe azonban egyre kevésbé illett a valóságos anyagi helyzetéhez, és ennek köze lehetett Fanni meggyilkolásához.

B. László ugyanis fülig szerelmes volt a csinos lányba, akivel a halála előtt már fél éve együtt volt. Nem titok, hogy Fanni meglehetősen költséges életmódot folytatott, amelyet a férfi egyre nehezebben tu­dott finanszírozni, mind gyakrabban szorult kölcsönökre. A nemzeti cégtárban szerepel egy 2015-ben alapított kft., amelynek B. László az ügyvezetője. A cég fő tevékenysége műszaki vizsgálat és elemzés, de az is kiderül, hogy jelenleg törlési eljárás alatt áll vagy megszűnt. A cégtár feltünteti: „üzleti kapcsolat létesítése csak nagy körültekintéssel vagy egyáltalán nem javasolt”.

A pár kapcsolatát jól jellemzi, hogy miközben László rajongott a lányért, ő a fél év alatt be sem mutatta a szüleinek. A közelmúltban szakított is a gyanúsítottal, de a hozzá közel álló források úgy tudják, a férfi ebbe képtelen volt beletörődni. Ismerőseik szerint ez lehetett brutális tettének indítéka.  

A Bors felkereste B. László nagyszüleit dunaújvárosi otthonukban, de nem akartak nyilatkozni. Munkatársainkat rendőrséggel fenyegették, azt is meg akarták tiltani, hogy a lépcsőházban tartózkodjanak.

– A rendőröknek is megmondtuk, hogy ne mondjanak semmit az újságíróknak! – mondta B. László nagymamája.

Az asszony azt elismerte, hogy beszélt a rendőrökkel, azt azonban még mindig nem értik, miért tartóztatták le, és mit követett el.

A gyanúsított régóta nem élt a szüleivel, édesapja külföldön dolgozik, és csak szerdán tudta meg, hogy fia börtönbe került, s gyilkossággal gyanúsítják.

Halált kérnek rá

Dühöngő kommentek százai öntötték el VV Fanni feltételezett gyilkosának, közösségi oldalát. A forrongók szerint nincs bocsánat arra, amit B. László, egykori MSZP-s képviselőjelölt tett.

„Remélem, hogy villamosszékben végzed mindenki előtt!” „Én csak annyit kívánok neki, amit ő csinált szegény Fannival!” „Az ilyen cselekedetre nincsenek szavak!”, „Remélem, szenvedni fog bent a börtönben!” „Remélem, visszakapod az élettől, amit tettél, HÁJAS FÉREG!”

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15152059_auto_resized.jpg
origo.hu

A fodrászok rémálma lesz a mai időjárás

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/8881_resized.jpg?avcount=1664281207
origo.hu

A pékségekben már sötétben kell megvásárolni a kenyeret

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15152478_auto_resized.jpg
life.hu

Kórházba került a magyar színész, de semmit nem tudni az állapotáról: a barátai aggódnak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15152360_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Fodor Gábor: Orwelli, szélsőbalos őrjöngés zajlik a világban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15151128_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

9 filléres főzelék hó végére, aminek nem tud ellenállni a család

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15149208_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Brutális baleset történt: két rendőr az életéért küzd

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/8876_resized.jpg?avcount=1664281207
origo.hu

Ilyen lesz Kulcsár Edina és G.w.M. esküvője – Minden is lesz a lagziban!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15152352_auto_resized.jpg
travelo.hu

Tarts velünk! Ezeken az olasz tájakon a leglátványosabbak az ősz kirobbanó színei

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15153943_auto_resized.jpg
borsonline.hu

4 gyerek maradt árván: 48 óra alatt elvesztették az édesanyjukat és az édesapjukat is

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15153731_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megrázó képek érkeztek a sülysápi halálos baleset helyszínéről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15152753_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Sokkot kaptak a szülők, borzalmas, amit a házi feladatban kértek gyermekeiktől

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/8879_resized.jpg?avcount=1664281207
origo.hu

Így látják a fenntarthatóságot a magyar kisvállalkozások

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2022/09/r5gtrEf66E3OEp8JoKTKLg0FBK53SxttWzJPHGnicHw/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2QxM2I1M2I0OWExODRiOGFiYjI3Y2Y3ZjE4ZDVlNDdk.jpg
Szexi

Mellét a kamerába nyomva rázza Tolvai Reni