Aktuális

Kuncsaftja kitervelte VV Fanni megölését

U. V.

Létrehozva: 2017.12.06.

Amíg egy holttest nem kerül elő, addig gyilkosságról sem lehet beszélni. Valószínűleg ez az oka, hogy VV Fannit továbbra is eltűntként keresi a rendőrség. Habár a nyomozók kamerafelvételeken is látták, ahogy B. L. egykori képviselőjelölt az ölében viszi az élettelen testet. De miért kellett meghalnia?

Drámai fordulatot vett a november 20-án eltűnt VV Fanni ügye. Kedden a BRFK hivatalosan is megerősítette a Borsnak, hogy VV Fanni eltűnésének ügyében az előzetes letartóztatásba helyezett ifjabb B. L. egykori MSZP-s jelölt, politikus elleni nyomozást személyi szabadság korlátozása, ember­ölés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatja, és Fannit továbbra is eltűnt személyként keresik. Ez lefordítva azt jelenti, hogy a rendőrségnek több olyan bizonyíték is van a kezében, ami szerint megölték a lányt, de a holttestét még kereshetik. Kiderült, hogy a luxusház kamerafelvételein – ahol Fanni albérlete volt – látszik, hogy B. L. éjszaka érkezett, majd az ölében vitte el a fiatal nő élettelen testét. A városi kamerák segítségével végig tudták követni a férfi útját Dunaújvárosig. A rendőrök állítólag pajszert, kést és fegyvert is találtak az autóban. A rendőrség ezért azt feltételezi, hogy B. L. előre készült a lány meggyilkolására.

Mindezt az egykori valóság­show-hős édesanyjával, Katalinnal hétfőn személyesen is közölte a rendőrség. Az asszonyt felkészítették a legrosszabbra.

– Állítólag a jelek arra mutatnak, hogy Fanni már nem él, de a holttestét még nem találták meg  – csuklott el Katalin hangja, amikor a Bors felhívta.

A Bors úgy tudja, az előzetesbe helyezett politikus nem tett beismerő vallomást, így a rendőrség továbbra is nagy erőkkel nyomoz az ügyben. Ezek után az is kérdés, miért kellett így végeznie a lánynak? Fanni sosem csinált titkot belőle, hogy jó ideje prostituáltként keresi a kenyerét, és úgy tudjuk, a kuncsaftjai között akadtak zűrös emberek is. – Fanni az elmúlt hónapokban már olyan körökben mozgott, és olyan titkok tudója volt, amik miatt borítékolható volt, hogy valami rossz történik vele – mondta a Borsnak egyik villatársa, aki szerint könnyen elképzelhető, hogy valamilyen zsarolásos ügybe keverték Fannit.

Miután hétfő este a lány édesanyja közölte, hogy Fanni már nagy valószínűséggel nem él, kedd reggel munkatársaink felkeresték a martonvásárhelyi szülői házat, ahol a család és egykor Fanni is lakott. A kis­városban mindenki a tragikus eseményről beszél, jól ismerik Fannit és a családját is, hét éve költöztek ide. Fanni édesanyja a helyi óvodában dolgozik, a lány testvéreivel együtt pedig martonvásári diákként cseperedett fel. Találkoztunk a fiatal lány egykori osztálytársának nagymamájával is, akit teljesen letaglóztak a történtek.

– Dórikám osztálytársa volt, sokszor ta­lálkoztam vele, együtt jöttek-mentek az iskolából, kedves, cserfes lány volt – mondta az idős asszony, aki szép emlékeket őriz Fanniról. Egy másik lakó azt mondta el, hogy az is nyílt titok volt, hogy a testéből élt a 24 éves lány.

– Az édesapja, Sándor egy igazán jó ember, aki rettentően szerette Fannit, de nagyon szégyellte, amit művel. Nemegyszer hozták haza luxus sportkocsikkal ide, Martonra. Mind tudtuk, hogy a hírnévért bármit megtenne, mindenekfelett arra vá­gyott – mesélte a helybéli lány, aki a kisvárosban is, Budapesten is tudott Fanniról.

-– Egy luxuslakóparkban voltam recepciós, Fanni pedig itt bérelt lakást, itt fogadta a kuncsaftokat. Elég jól ment neki, a családja nemigen tudta lebeszélni a prostitúcióról – mondta az egykori portáslány.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088809_auto_resized.png
origo.hu

"Eredeti cicije van?" – kikérdezte barátja a Házasság első látásra szereplőjét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26455_resized.jpg?avcount=1711678813
origo.hu

Stana Alexandra elmondta, ki most az egyetlen férfi az életében

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090122_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Annyit nyert a lottón, amiből élete végéig hetente vehet magának egy Lamborghinit

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084803_auto_resized.jpg
vg.hu

Varga Judit egykori kabinetfőnöke kitálalt a Mandinernek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088272_auto_resized.jpg
ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090505_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget? – szakértő válaszol

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26454_resized.jpg?avcount=1711678813
origo.hu

Zelenszkij őrült bejelentést tett, minden megváltozik

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090958_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

8 szuper töltött tojás, amit kár lenne kihagyni húsvétkor!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084687_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megdöbbentő, babahírt közölt máris a Házasság első látásra párja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26355_resized.jpg?avcount=1711678813
vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17079298_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Kiszállok" – Ennyi volt, Till Attila elbúcsúzott

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17091871_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Bejelentést tett Király Viktor, holnaptól így fog élni

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/PYCAtXdhmh9LsdnAirr_T21AcF0Nlkx-6--SdEnTg2g/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzAxMGQ1MWRmNjk5YTQ5ODU4NDVkNzc1MzQ3MmQwODQ1.jpg
Aktuális

"Együtt nézték a futamot" - Szívszorító: egymás mellett halt meg apa és fia a tragikus lábatlani ralin

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/exuIu_AbRG4eF0Q92vXzfxtL7aSxQ846EekyWfb8AfM/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2NjZjZhNTEwNTUxODRiNDJhYmFiMGQ2MDY1NzMzMmIy.jpg
tragédia

"Az apja rögtön a vízbe ugrott, én hívtam a mentőket" - Megszólaltak a Kecskeméten vízbe fulladt Andorka szülei