Celeb

Puskás Peti hódításai: Tóth Gabi, Lola és Aleska!

uv

Létrehozva: 2017.12.13.

<p>Bár mára lehiggadt a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorvezetője, azért volt idő, amikor kiélvezte a popsztárléttel járó előnyüket. A dél-afrikai dzsungelben még azt is elárulta, kikkel gyűrte össze a lepedőt. </p>

Köztudott, hogy a pop­sztárok igazi szok­nya­bo­lon­dok, akik imádják a gyengébbik nem képviselőit, és a hódításaik listája sem nyúlfarknyi, amire életük, sztárságuk során szert tesznek. De ki gondolta volna, hogy a The Biebers frontembere, Puskás Peti is csinos kis lajstrommal büszkélkedhet? A 32 éves énekesről ugyanis mindig az a hír járta, hogy a ko­moly párkapcsolatok híve, már jó ideje Eke Angéla színésznő mellett tudhatjuk. A Celeb vagyok, ments ki innen! című reality-ből azonban fény derült arra, hogy Peti igazi Casanova, aki a „rock and roll”-t is kiélvezte: a műsor hétfői adásában ugyanis Mikike, Babett és Kabát Peti a bátorságpróbán azt a kérdést kapták, kivel nem volt Puskás Petinek „Tipi-tapi dinója”? A lehetséges válaszok között Aleska, Szabó Zsófi, Tóth Gabi és Lola is szerepelt, az énekes pedig vidáman rántotta le a leplet titkairól. 

– Jó a lista, mi? Irigykedsz, öregem? – kérdezte jókedvűen Peti Mikikétől, aki elsőre eltalálta, hogy az énekesnek egyedül Szabó Zsófival nem volt intim kapcsolata. Így az évek óta rendületlenül tagadott röpke love storyk végre bizonyosságot nyertek: Tóth Gabinak és Lolának is bensôséges kapcsolata volt Puskás Petivel. 

– Szerintem ezek tudott dolgok voltak, ezért gondoltam, hogy ezeket fel lehet sorolni. Szép emlékeim, képeim vannak Loláról, Tóth Gabival pedig még smároltam is egy színpadon – vallotta a Borsnak Peti, aki nem gondolja, hogy barátnőjének rosszulesne, hogy párja múltbéli, pikáns kalandjairól hall.

– Félreértés ne essék, nem az exfeleségeimet soroltuk, és Angéla abszolút tisztában van a múltammal. Egyáltalán nem féltékeny típus, nem hergeli magát ilyen dolgokon. Sőt jóban van az említett hölgyekkel is, Tóth Gabival kifejezetten jó, baráti viszonyt ápol – tette hozzá Peti, aki hamarosan szeretné megkérni Angéla kezét.

Kapcsolódó jegyzetünk itt olvasható.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek