Celeb

Vujity Tvrtko így reagált Ambrus Attila üzenetére

Bors

Létrehozva: 2017.11.22.

Vujity Tvrtko, az ATV műsorvezetője Facebook-oldalán reagált a tegnapi Ambrus Attilával készült beszélgetésre. A Borsnak Ambrus őszintén elmondta a véleményét a kialakult helyzetről és a műsorvezetőről is:

– Már hánytam attól, hogy ő évek óta belém törli a lábát, miközben álságos dumákkal próbálja eladnia az embe­reknek a sz*ros történeteit. Próbáltam a helyzetet kulturáltan megoldani, de már a felvezetőjében azt mondta, hogy én másoknak, többek között neki is elloptam a pénztárcáját. Azt nem értem, hogy aki a saját nevét nem meri felvállalni, az miért támad úgy embereket, hogy azok nem tudják megvédeni magukat. A szememben ő egy hiteltelen senki, nem adok egy évet, és innen is kirúgják, ahogy Amerikából is hazatántorgott – fejtette ki a Viszkis.

Vujity Tvrtko az alábbiakkal szeretné lezárni az ügyet:

„Tegnap interjút készítettem, készítettünk a most moziba kerülő “Viszkis” című film főszereplőjével és címszereplőjével. A beszélgetés során olyan kérdések iránt is érdelkődtem, amelyek azt feszegették, hogy mi kell ahhoz, hogy egy sokszoros, fegyveres bankrablóból igazi sztár, celebműsorok, utazósműsorok, könyvek és most már film főszereplője is legyen, hogy autogramot osztogasson, közös képeken pózoljon rajongóival. Ez csak részben vonatkozik az alanyra, másik része a társadalomra vonatkozik.”

Tegnap interjút készítettem, készítettünk a most moziba kerülő “Viszkis” című film főszereplőjével és címszereplőjével....

Közzétette: Vujity Tvrtko – 2017. november 22.

„Egyik kérdésem után Ambrus Attila nemzetiségi nevem gúnyolásával és sok minden mással reagált, ma pedig azt nyilatkozta, hogy hosszú ideje készült egy velem szembeni revansra. 
Nos, én semmilyen módon nem szeretnék belemenni semmiféle személyeskedésbe, pláne sárdobálásba. Kérdések voltak, amikre válaszokat vártam, s kaptam olyanokat, amilyeneket kaptam. Hiszem, hogy felvetéseim nem csak engem érdekeltek. A filmpromóción kívül kérdeztem volna arról is, hogy fegyveres rablásainak egykori elszenvedői szerinte beülnek-e majd a moziba, meg arról is, hogy hogyan találta fel magát tanácsadói szerepben, ám a fentiek elvitték a stúdióidőt.”

Tvrtko úgy véli, 2011-ig vezetnek a szálak:

„Ez az egész mostani “ügy” sok pénzzel és a 2011-es javaslatommal, annak szándékával áll szoros összefüggésben, amikor is -egy erőszakos bűnöző interjú-honoráriumra irányuló igénye után- a törvényalkotók foglalkoztak a felvetésemmel. Akkor azt indítványoztam feléjük, hogy egy bűnöző ne kaphasson pénzt a bűncselekményével kapcsolatos interjúiért, könyvéért, szerepléséért (tehát más tevékenységével kapcsolatban igen, de azért ne!) Tettem ezt annak idején azért, mert volt olyan hozzátartozó, aki szinte beleőrült a tudatba, hogy miközben valakik kárvallottjai, áldozatai, elszenvedői egy bűncselekménynek, addig maga a bűnelkövető még profitál is az általa elkövetett bűncselekményből.

Javaslatom hangsúlyozottan nem Ambrus Attila okán született, ugyanakkor -ahogy erről korábban maga is nyilatkozott- ő is érintettje lett. Akkori javaslatom vele együtt többeket, emellett pedig rengeteg pénzt érintett.”

Majd befejezésül megjegyezte, hogy Ambrussal szemben benne a Viszkis mostani nyilatkozatai után sincs semmiféle indulat, az ügyet lezártnak tekinti.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17150570_auto_resized.jpg
origo.hu

Katalin hercegné szörnyű betegsége: súlyos döntést kellett hozni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27348_resized.jpg?avcount=1713868510
origo.hu

Nagy a baj: katonákat küld Ukrajnába az Egyesült Államok

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17150605_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Fényképes bizonyítékot hozott a jövőből egy időutazó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17150641_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Közgazdász a NatCon-botrányról: Itt egy egész hazugsághegy omlik össze, esik szét darabjaira (VIDEÓ)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155020_auto_resized.png
metropol.hu

Szoboszlai edzője mindenkit átvert? Kiszivárgott Klopp titkos terve

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17153858_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Elájult a román utazóblogger attól, amit Magyarországon látott

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27344_resized.jpg?avcount=1713868510
origo.hu

Meglepő véleménye van a modellkedésről Kiszel Tünde lányának

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713868510
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17153682_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Édes fotó: így tartja ölében újszülött testvérét Szegedi Fecsó kisfia

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/lfelAS4BI7Khp-pXJCdkfrh4dZ4HvkH5DhQHWSUXDbs/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzBkZWE4Y2M4OTk3NDRkYmY4MTBiNzM0ZjVkNmJkZjI0.jpg
Babavárás

G.w.M nagy bejelentést tett születendő gyermekéről: "Majd az utolsó előtti pillanatban..."

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/awrQ-0QV1X1v_Au8TYDY_5a7o_AiRrt5JjfYMBKOmvo/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzdlMzI1MzQ2OGZhZjQzZGU5NzQ1Y2YxZjNlNDNhZGQ1.jpg
Kamu

Álhírek tépik fel a család sebeit: a kamuportálok szerint VV Fanni életben van