Celeb

Rubint Réka: Genetikai selejtnek neveztek!

Bors

Létrehozva: 2017.11.19.

Rubint Réka zsúfolásig megtöltötte a Budapesti Corvinus Egyetem előadótermét. A 39 éves, háromgyerekes édesanyára fő­leg fiatal lányok voltak kíváncsiak. A kicsit több mint egyórás beszélgetés fő témája az volt, hogy a fitneszlady hogyan és mennyi idő alatt vált személyes márkává. Ám közben sok érdekesség is kiderült Rubint Réka múltjából. Schobert Norbi felesége őszintén elmesélte, hogy14 éves koráig jókora túlsúllyal küzdött és szinte semmit nem sportolt. Rá­adásul Kazincbarcikán a középiskolai testnevelőtanára is igyekezett pokollá tenni az életét.

– Meg akart buktatni, azt mondta, hogy genetikai selejt vagyok, aki alkalmatlan arra, hogy testnevelésből egyesnél jobb érdemjegyet kapjon. Ugyan akkoriban nem is érdemeltem egyesnél jobbat, de makacs voltam és eldöntöttem, hogy igenis többre vagyok képes – mesélte a közönségnek Réka, aki bár az említett középiskolát egy év után otthagyta, mégis ennek a tanárnak köszönheti, hogy végül a sport és az egészséges élet megszállottja, nagykövete lett.

Réka megrendülten számolt be arról is, hogy évekig nem jött ki abból a traumából, amit az okozott számára, hogy négy és fél év után kirúgták Béres Alexandra edzőterméből csupán azért, mert összeházasodott Norbival.

– Akkor megrogytam lelkileg, hiszen az életem egy részét ott kellett hagynom. Ráadásul Larával akkor voltam várandós, hiába tartottam máshol órákat, évekig nem tudtam kijönni ebből a gödörből. Még azzal is megvádoltak, hogy nálam csak azért vannak sokan, mert Norbi felesége vagyok – mondta.

Réka számára végül a már nyolcadik éve működő alakreformedzések hozták meg a teljes boldogságot. Energiáit pedig előadása után is bő kézzel osztogatta. Szinte megrohamozták a fiatal lányok, türelmesen várták, hogy közös szelfit készíthessenek vele.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek