Celeb

Mindennap mesét olvas a fiával Zséda

ND

2017. szeptember 16. szombat 10:30

Szerepe szerint a Szaturnuszon, távol a gyermekétől él Zséda az Álomutazó című musicalben, a hétköznapokban viszont két lábbal a földön jár, ha a fiával való kapcsolatáról van szó.

Újra színészi szerepben láthatjuk a gyönyörű énekesnőt, aki szólókarrierjét megelőzően, a Cotton Club Singers-szel egy időben három színház – az Arany János Színház, az Új Színház és a Krétakör Színház – darabjaiban is játszott.

– Más irányba sodort az utam, de a színészetet soha nem vetettem el véglegesen – árulta el lapunknak Zséda, akit boldoggá tesz, hogy az Álomutazó musical részese lehet. – A darab a jövőben játszódik, ahol a mindennapok olyannyira mások, hogy az embe­rek már nem is alszanak, és ugyanígy átalakultak az emberi kötelékek is. A családok már maximum csak vágynak arra, hogy együtt lehessenek.

Bár kevés ideje maradt a pörgős nyári koncertszezon mellett a lazításra, mégis nagy odafigyeléssel és szeretettel ápolja nyolc- esztendős fiával a kapcsolatot Zséda, ugyanis szerinte ez az egyetlen mód, amivel a musicalben látható elhidegült élet hosszú távon elkerülhető.

– Sok apróságra, odafigyelésre, beszélgetésre és a családok összetartására van szükség. Épp ezért nálunk a mindennapi olvasás és mesélés például nagyon fontos része a fiammal a hétköznapjainknak. Színházba és moziba is járunk, és ha a fiamnak való kiállítás nyílik, azt megnézzük együtt, a közös programok mind nagyon fontosak – mesélte a Borsnak Zséda, akinek az új, Kémia című albumának legújabb videoklipes dala épp a december 26-tól 29-ig, a budapesti BOK csarnokban látható musicelhez köthetően fog megjelenni.

További cikkek

BOTRÁNY

Edina és új szerelme – Titokban randiztak egy wellness hotelben

Szexi

Milliókat keresek a meztelenkedéssel, és édesanyám a legnagyobb rajongóm!

Ez is érdekelhet

mindmegette.hu

10 isteni szalagos farsangi fánk recept, ha nincs meg a nagyié!

origo.hu

Ezek a világ legfényűzőbb börtönei - galéria

origo.hu

Nem tűnik fenevadnak a GeForce GT 1010

vg.hu

Gigafelvásárlást hajt végre a Microsoft

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: 24 év után jutottak ki, pont nélkül zártak – lemondott a kapitány

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Hollandia az utolsó továbbjutó, a 15. helyen zártunk

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Nincs szégyenkeznivalónk, elégedettek lehetünk az elmúlt két és fél évvel – Gulyás István

origo.hu

Sávot váltott a BMW-s az M1-M7-esen, a vétlen autós a betonterelőkön csattant - videó