Celeb

Mém lett Mága Zoltánból – de legalább megmagyarázta!

Bors

2017. szeptember 18. hétfő 22:30

„Mikor én még legény voltam” – e szöveggel került fel egy kép Mága Zoltán hegedűművész közösségi oldalára, amelyen a Prima Primissima Díjas művész a kétszeres Oscar-díjas Barbra Streisanddal mosolyog karöltve.

Nem egyedi eset a baki

A photoshop-bakik egyértelműen a női hírességekre jelentenek nagyobb veszélyt, igaz, ők általában nem másokkal készítenek „közös képeket”, hanem a kilókkal és centikkel harcolnak így. Kylie Jenner általában kerekebb feneket, és karcsúbb derekat készít, Britney Spears egy medence partján bukott meg így. Lindsay Lohan olyannyira kerekítette a fenekét, a combját, hogy a mögötte lévő ajtó is torz lett.

Percek alatt derült ki, ez bizony manipulált fotó, az eredetin Barbra Celine Dion oldalán látható! Elsőként nyilvánosan talán a szegvári fotós, Purgel Zoltán leplezte le Mágát, aki a közösségi oldalán azt is leírta, a kép hamisítvány.

„Szegény Mága Zoltánnak még a fotósa is elég amatőr, hogy az ő képén az élességet a hegedűre tette, Mága művész úr arca meg életlen maradt. Persze hívei gratulálnak a közös képhez, én feltettem az eredeti képet is az oldalára, hozzá is szóltam, de művész úr letörölte, s engem pedig letiltott” – osztotta meg élményeit a fotós, de a kommentelők se kímélték Mágát.

Az eredeti bejegyzés eltűnt, majd megjelent egy új, amelyben Mága már arról ír, a montázst kapta a barátaitól, mert az az álma, hogy egyszer együtt lépjen fel a dívával. „Ezt a kis kedvességet szerettem volna megosztani Önökkel. Bár voltak, akik félreértették, remélem Önök azért értékelték, hogy már „legény koromban“ is a minőségre és a legjobbra törekedtem” – írta széles mosolyok közepette, de ekkor már késő volt: Mága Zoltán képéből mémek tucatjai készültek.

Az újra feltöltött fotó:

Természetesen a Bors szerette volna őt magát is megkérdezni, hogy ha csak félreértésről, vagy viccről van szó, miért törölte a fotót és a megjegyzését, de Mága Zoltánt hiába kerestük.

További cikkek

Erőszak

Kitálalt a gyönyörű színésznő, kamerák előtt erőszakolta meg a rocker

Ez is érdekelhet

likebalaton.hu

Grandiózus magyar filmfesztivál lesz idén is a Balatonnál

life.hu

Kapcsolódj ki Magyarország legjobb fürdőiben! - Tested és lelked is új erőre kap

magyarnemzet.hu

Márki-Zay évek óta szitokszóként használja a „fogyatékos” kifejezést

beol.hu

Kelemen Imre lett az év embere

origo.hu

Három Call of Duty még biztosan jön PlayStationre

nemzetisport.hu

Újpest: az UTE szerint a Kúria visszaállíttatja a címert, Duchatelet még kivár

origo.hu

Rejtély az első thaiföldi kísértethajó eredete, az ország külső segítséget kért

origo.hu

Az utas kinyitotta egy furgon ajtaját a Széna téren, ami ezután jött, az igazi szégyen - videó

magyarnemzet.hu

Mellbevágó tények derültek ki az SZFE korábbi működéséről

vg.hu

Veszélyben a cseh orvosok

origo.hu

Drónnal figyelték a forgalmat az egri rendőrök, alig hitték el, amit egy körforgalomnál láttak - videó