Celeb

37 év után, ha lehet, most még jobban szereti régi-új férjét Gór Nagy Mária

Bors

Létrehozva: 2017.09.18.

Szombat délután harmadszor is férjhez ment Gór Nagy Mária. A nagy eseményre a budavári evangélikus templomban került sor, amely nem messze található a színésznő és régi-új férje, Gulyás Buda operatőr otthonától.

Mária és Buda harminchét éve alkotnak egy párt, és 1981 telén egyszer már hivatalosan is összekötötték az életüket, de ahogy a színésznő korábbi interjúi­ban többször elmesélte, akkoriban csak anyakönyvvezető előtt mondták ki az igent, de mindig vágytak arra, hogy nekik is legyen egyházi esküvőjük. A nagy nap szombaton érkezett el, amikor is sze­retteik és barátaik jelenlétében ismét egybekeltek. Az esemény szemtanúja volt olvasóriporterünk, aki fotókat is készített.

– Láttuk, hogy esküvő van, hát fotózkodni kezdtünk az unokámmal. Nagyon meglepődtem, amikor megláttam, hogy a menyasszony nem más, mint Gór Nagy Mária. Elegáns rózsaszín kosztümöt viselt, és egy fehér virágcsokrot vitt a kezében. Egy öt év körüli kislány volt a koszorúslánya, akit többször átölelt, talán az unokája volt. Megközelítőleg negyven meghívott lehetett – osztotta meg lapunkkal egyik szemfüles olvasónk, Péter, akinek természetesen jár a Bors olvasóriportereinek felajánlott tizenötezer forint.

– A násznép között az első férjét, Szurdi Miklóst is felfedeztem, és a szertartás után mindenki az egyik budai házba sétált be. Az olvasónktól kapott fényképeket nézegetve észrevettük, hogy Gór Nagy Mária mögött iskolatitkára és üzlettársa, Körtvélyessy Kinga lépdelt, aki feltételezhetően a színésznő esküvői tanúja lehet. Bár korábban úgy volt, hogy a színésznő lesz Kinga L.L. Juniorral kötendő esküvőjén a tanú, az élet közbeszólt, és a fiatalok viharos kapcsolata miatt előbb ülték meg Gór Nagy menyegzőjét.

– Valóban igaz, hogy újra hozzámentem Budához, de a részleteket egyelőre még megtartanánk magunknak – mondta vasárnap kora délután a színésznő, amikor sikerült telefonon utolérnünk.

– Ez igazából nekem volt fontos, mert hívő vagyok, és ha lehet attól jobban szeretni Budát, ahogy eddig szerettem, akkor még jobban szeretem, amióta egyházi áldás van a szerelmünkön.    

Lagziban jött össze Gulyás Budával

Gór Nagy Mária első férje Szurdi Miklós rendező volt, akitől két fia született. Házasságuknak a rendező hűtlenkedése vetett véget, ami nagyon megviselte a később színitanodát alapító színésznőt, de aztán a sors az útjába sodorta Gulyás Budát.
– Szétment a házasságom, magányos voltam – mesélte a színésznő két éve. – A barátnőim mondogatták, hogy itt van ez a pasi, Buda, akinek bejövök. Alig mertem ránézni, olyan jóképű volt. Vándor Évi esküvőjére voltam hivatalos, és a barátnőim a lelkemre kötötték, hogy menjek el, mert Buda is ott lesz. Odamentem, erre egy dögös fiatal lánnyal volt. Gondoltam, ez nem az én fesztiválom, mégis odaléptem hozzám. Megkérdeztem: Együtt jöttetek? Válasz: Igen. Majd én: Együtt is mentek haza? Válasz: Egy úriember mindig hazakíséri a hölgyet. Erre mondtam, szevasz, mire Buda randevút kért, és az életem azóta olyan, mint egy lányregény.
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek