Celeb

Srácaival veszi be a Szigetet Pink

ozs

Létrehozva: 2017.08.09.

<p>Pinket még a babázás sem tartotta vissza attól, hogy szülési szabadságáról ötállomásos európai koncertturnéra induljon. Az énekesnő szerda este ad koncertet a Sziget Nagyszínpadát, amivel hivatalosan is visszatér a popbizniszbe.</p>

A 37 éves énekesnőről köztudott, hogy családja nélkül tapodtat sem tesz, így egyáltalán nem meglepő, hogy kislányát, Willow-t, és decemberben született kisfiát, Jamesont is magával hozta az öreg kontinensre. Az Instagramon megosztott képek sze­rint férje és ál­landóan szol­gálatot tel­jesítő két da­dusuk mellett Pink stábjának többi tagjai is kiveszik a részüket a turnés gyereknevelésből. Van olyan kép, amelyiken Willow ép­pen az egyik táncossal nyújt, miközben a koncertre próbáltak. Az énekesnő az egyik fotó mellé ki is posztolta, hogy a kis Willow talán épp Budapesten veszti majd el az első tejfogát, ami az induláskor már erősen mozgott.

– Hálás vagyok, hogy a lányomat ennyire csodálatos, erős, gondos és harcos nők nevelik. Egy egész falu kell hozzá, és édes istenem, nekem ez megadatott! – kommentálta a fotó mellé az énekesnő, aki egyébként már napok óta itt van Budapesten. 

Sound check ✔️ #budapest

P!NK (@pink) által megosztott bejegyzés,

– Pink pár nappal ezelőtt még egy kalandparkot is kibérelt gyermekeinek. Sőt a technikai stáb nagy meglepetésére személyesen vett részt a koncertet megelőző hangpróbán, ún. „sound check”-en. Nagyon ritka, amikor egy ekkora kaliberű művész személyesen is megjelenik a mikrofon-beállításokon. Ráadásul az egész családja eljött vele. Nagyon vidám volt végig, énekelgetett, és kipróbálta a meglepetésnek szánt akrobatikus látványelemeket is – mesélte egy stábközeli informátorunk.

Sztárbabák paradicsoma

A gyerekestül hazánkba látogató külföldi sztárok bőven találnak szórakozást nálunk csemetéiknek, míg a szülők dolgoznak. Angelina Jolie és Brad Pitt a színésznő magyarországi forgatása alatt a Gellért fürdőben pancsolt a hat gyermekkel, de elvitték őket játszóházba és fogaskerekűzni is. Penélope Cruz és férje, Javier Bardem a Fővárosi Nagycirkusz előadására vitte el két gyermekét, míg Mila Kunis és Ashton Kutcher egyenesen a vizes vébére vitte ki apróságait.
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek