Celeb

Radics Gigi: Megélem a nőiességet

ND

Létrehozva: 2017.08.07.

<p>Idén már többször láthattuk felcsillanni a Radics Gigiben élő szexi lányt. A Borsnak most elárulta a kibontakozás okát.</p>

A közelmúltban megjelent Give Love Back című dal dögös videóklipje után ismét szexi felvételen látható Radics Gigi. Az X-Faktor aranyhangú mentora és Király Viktor énekli Csupó Gábor új filmje, az augusztus 15-én mozikba kerülő Pappa Pia című romantikus vígjáték címadó dalát, aminek a hangulata perzselően nyáriasra sikerült. A dalhoz forgatott klipben új oldalára is­mert rá Gigi. 

– Fontosnak tartom, hogy egy nő­nek sok oldala legyen, és szerintem a férfiak is akkor izgalmasak, ha több arcuk van. Hamarosan betöltöm a 21-et, ami már az a kor, amikor meg kell élni a nőiességet úgy, hogy közben nem szabad elveszíteni a kislányosságot sem. Tudni kell mindig újat mutatni, nem csak a színpadon.

Giginek és Viktornak nem esett nehezére a közös munka, mert közelről ismerik egymást.

Király Viktor is új oldalát mutatja a duettben. Kislány­korom óta ismerem őt és felnézek rá. Bár alapvetően egyikünk sem énekel ilyen dalokat, jót tesz nekünk ebben az új stílusban való kalandozás – tette hozzá Gigi, akinek új albuma is a sokszínűségre épül, így ne le­gyünk meglepve, ha okoz még nekünk meglepetéseket!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek