Lesse el a Barátok közt sztárjának konyhatitkait!

Lesse el a Barátok közt sztárjának konyhatitkait!

Extra-magazin
PUBLIKÁLÁS: 2017. augusztus 15. 12:00
<p>Mérai Kata, a Barátok közt színésznője a konyhában is otthonosan mozog.</p>
Bors

A KataFakanala című főzős oldala évek óta működik, már volt, hogy a népszerű sorozat rendezvényén kollégáinak ő főzött a Berényi Attilát alakító Domokos Lászlóval. Kata a Bors Extra Magazin legfrissebb számában három recept­jét is megosztotta, ezek közül most íme az egyik:

Ananászfánk

Hozzávalók: 1 doboz karikára szeletelt konzervananász • 3 hatalmas fej hagyma • 15-20 dkg mimolette sajt • 1 nagy csomag szeletelt bacon • 1 kg újkrumpli • 2 szál rozmaring • só, bors

Elkészítés: Az ananászról leöntjük a levét, a hagymát vastagabb karikákra vágjuk. A mimolette sajtot vékony csíkokra vágjuk. Az ananászra méretben passzoló hagymakarikákat fektetünk, és kibéleljük a sajttal, borsozzuk. Belülről kifelé haladva a fánkokat körbetekerjük 2-3 csík szalonnával. Letakart sütőrácson 180 fokon aranybarnára sütjük15 perc alatt. A krumplit  kockázzuk fel, és főzzük félig puhára sós vízben. Utána ez is mehet a grillre egy-két szál rozmaringgal, de serpenyőben vajon is megpiríthatjuk.

Az cikk további részleteit keresse a Bors Extra Magazin legfrissebb számában!

Megjelent! #BorsExtra #magazin #olvasnivaló

BorsOnline (@borsonline) által megosztott bejegyzés,

Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.