Celeb

Barbi is távozott az Éjjel-Nappal Budapestből

O. Zs.

2017. augusztus 12. szombat 09:30

Újabb alapszereplő távozott az Éjjel-Nappal Budapestből: Barbi négy és fél év után péntek este szerepelt utoljára az RTL Klub legnépszerűbb napi sorozatában. Előreláthatólag augusztus végén ad majd életet első gyermekének.

– Egészen pontosan a negyedik epizódban tűntem fel először. Emlékszem, nem mindenki fogadott kedvesen. Például Gábor, amikor meglátott, csak annyit mondott: hogy lehet valaki ennyire vékony? Mire én csak annyit tudtam válaszolni: Hogy lehet valaki ennyire vastag? – idézte fel a felejthetetlen pillanatot Barbi, akinek egyik szeme sír, a másik meg nevet.

– Egyfelől nagyon szomorú vagyok, mert olyan, mintha a családomtól búcsúznék. Másfelől viszont teljesen új fejezet kezdődik az életemben, hiszen kisbabát várok, ami hatalmas boldogsággal tölt el. Mindent és mindenkit, illetve a barátai­mat is a sorozatnak köszönhetem. Hatalmas ajándék a sorstól az, hogy az Éjjel-Nappal Budapestben szerepelhettem, és ezért mindig hálás leszek. A nézőktől is rengeteg szeretetet és biztatást kaptam, amit soha nem fogok elfelejteni. Alexával és Paulával biztosan tartani fogom kapcsolatot, de a többiek is örökké a szívemben maradnak – zárta könnycseppektől áztatott rögtönzött búcsúbeszédét az ÉNB Barbit alakító Csákány Mónika, aki első kislánya édesapját egyébként a sorozatnak kö­szönheti, ő az egyik operatőr.

A sors furcsa fintora, hogy  Barbi és filmbéli párja, Joe a sorozatban már régóta szeretett volna babát, sőt a lány teherbe is esett egyszer, ám elvetélt. Ezt követően egy lakótársuk gyermekét kezdték el sajátjukként szeretni és nevelni, a baba édesanyja azonban visszavette magához a picit. Úgy tűnik, most az élet kárpótolja a „rossz” forgatókönyvért a szőke kismamát.

Ők már dobbantottak

Az alapszereplők közül ÉNB (Nádai) Anikó az elsők közt távozott a sorozatból, miután a csatorna rendezőjétől babát várt. Zsófit, az ÉNB legdögösebb nőjét két évvel ezelőtt kiírták a sorozatból, Marci pedig egy évvel ezelőtt fordított hátat a szériának. Kristóf egy ideje profi tetováló, így kapott egy hamburgi ajánlatot, ami miatt elhagyta a sorozatot. 

További cikkek

Együtt

Tápai és Kucsera cáfol: Nem szakítottunk!

Kínos

Kulcsár Edina az orránál fogva vezette Csutit

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Fontos bejelentést tett Orbán Viktor: Február 15-től lépnek életben az új szabályok

888.hu

Ezek után csak remélni tudjuk, hogy a franciák tanulnak egy kis szerénységet

origo.hu

Egymás után veszi a százmilliós autókat a baloldali milliárdos Bige László és fia

hirtv.hu

Az oktatási törvény miatt nem akar pénzt folyósítani Brüsszel Magyarországnak

szon.hu

Akik nem jártak még a nyíregyházi Covid osztályon, nem tudhatják...

origo.hu

Másfél óra alatt döntöttek a nácik a holokausztról

origo.hu

Áll a bál, a Tesla befektetői milliárdokat követelnek Elon Musktól

she.life.hu

Olyan nyelvleckét kaptam egy német pasitól, hogy míg élek, nem felejtem el

magyarnemzet.hu

Rendkívüli izzadtsággal, minimális aláírást gyűjtött a baloldal

origo.hu

Újabb fontos levelet küldenek a bankok az ügyfeleiknek