Celeb

45 milliárdért lesz újra Bond Daniel Craig

Bors

Létrehozva: 2017.08.05.

Bizony van az a pénz, amiért a legnagyobb színésznek is korpásodik a haja. De vajon mennyiért vállalna el egy olyan filmet, amelynek visszautasítására korábban ország-világ előtt fogadalmat tett? Nos, az összeg 150 millió dollár, vagyis 45 milliárd forint, a szóban forgó színész pedig Daniel Craig, aki pontosan ennyiért bólintott rá végül az ötödik James Bond-mozira is. Pedig egy éve még azt mondta, „inkább vágja fel az ereit egy üvegszilánkkal, semhogy még egyszer őfelsége titkos ügynökének bőrébe bújjon”. 

A 150 milliós gázsi egyedülálló a filmvilágban, és sokak szerint nem is ér ennyit Craig Bondja, jobban járt volna a gyártó MGM és Eon Productions, ha a jubileumi, 25. Bond-filmet már Craig feltételezett utódjára, Idris Elbára bízza. A színes bőrű brit színész még Steven Spielberg szerint is a legjobb választás a 007-es szere­pére.

Extrém sztárgázsik a filmvilágban

Tom Cruise: 100 millió dollár (30 milliárd forint) – Világok harca (2005)

Sandra Bullock: 77 millió dollár (23,1 milliárd forint) – Gravitáció (2013)

Tom Hanks: 70 millió dollár (21 milliárd forint) – Forrest Gump (1994)

Harrison Ford: 65 millió dollár (19,5 milliárd forint) – Indiana Jones és a kristálykoponya királysága (2008)

– Daniel Craig nagyszerű Bond – mondta Elba Kyle és Jackie O. show-jában. – És meg kell mondjam, ő és az ügynökei kiváló munkát végeztek, kivárták, amíg ilyen magasra felmegy az ára. „Nem, nem játszom el. 150 millióért? Ja, annyiért eljátszom.” Kiváló taktika.

Elbából ettől függetlenül nem az irigység beszél, ő feltehetően már most tudja, számíthat-e a 007-es szerepére a 2021-re tervezett 26. Bond-filmben.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek