Celeb

Lola: Örülök, hogy végre nincs gyerektestem - fotók

kbv

Létrehozva: 2017.07.05.

Sikeres, tinédzserkora óta ismert, mégsem szállt el a népszerűségtől az énekesnő. Épp ellenkezőleg: az állandó rivaldafény komoly gátlásokat alakított ki nála.

Úgy képzeljük, hogy aki tinédzserkora óta a reflektorfényben él, tele van önbizalommal. Tény, hogy nem is egy tinisztár a húszas éveire már egészen magasan hordja az orrát, de Lola nem ilyen. Bár első lemezszerződését 14 éves korában kötötte, még mindig természetes, szerény, mi több, sokáig gátlásokkal küzdött. Ehhez képest nemrég a hajdúná­nási fürdő arcaként bikinis fotózást vállalt.

– Szeretem a fotózásokat, de egy-egy dekoltált ruhán kívül mást nem vállaltam. Két-három évvel ez­előttig olyan komplexusokat ci­peltem magammal, amik miatt nyáron nem jártam strandra, még a barátaimmal sem, nehogy le kelljen vetkőzni fürdőruhára. Tinédzserkorom óta olyan körökben mozgok, ahol mindenki jól néz ki, ha máshogy nem, plasztikai műtéttel. Én sokáig nem éreztem azt, hogy beleférnék ebbe a közegbe az alakommal – kezdte Lola.

Az énekesnő azt mondja, nem csak a körülötte lévő tökéletes testű nők miatt lett komplexusos.

– Mindig volt körülöttem, aki szólt, ha egy-két kilót híztam, ha nem volt jó a hajam, vagy nem állt jól egy ruha. Sokszor hallottam, hogy nem szeretnek majd, ha már nem leszek bájos gyerek. Így na­gyon nehéz megélni a nőiséget, közben pedig majdnem 30 éves va­gyok – folytatta Lola, aki sokáig megpróbált nem felnőni.

– Mostanra már egyáltalán nem érdekel, ki mit lát, tudom, hogy nem vagyok modellalkat. Persze ma sem látom magam vékonynak, nem is vagyok az. Rengeteget fő­zök, eszem, so­kat alszom, nem iszom alkoholt, nem dohányzom. Jól ér­zem magam a bő­römben, ezért is vállaltam el ezt a fürdőruhás fotózást. Örülök, hogy végre nincs gyerektestem és kezdek asszonyosodni – nevette el magát az énekesnő.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek