Celeb

Bereczki Zoli ejtette a TV2-t

Fái

Létrehozva: 2017.07.10.

A Sztárban sztár első évada 2013-ban megadta a lehetőséget Bereczki Zoltánnak, hogy megmutassa sokrétű tehetségét. Miután parádés produkcióival megnyerte a versenyt, helyet kapott a show zsűrijében. Beült Majka és Liptai Claudia közé, Hajóstól egy karnyújtásnyira. Ő volt, akit mindig zrikáltak a többiek. Nehéz elképzelni a Sztárban sztárt Bereczki nélkül, hiszen a megannyi elszenvedett poén ellenére ő képviselte a musical műfaját. A Bors viszont úgy értesült, hogy az őszi műsort kihagyja.

– Erre az évadra nem jön össze, olyan sok színházi feladatom van, saját produkcióm, koncertek, hogy egyszerűen nem fér bele az időmbe. Nagyon fog hiányozni, mert imádom a mű­sort, a csapatot. Amikor májusban megkerestek a csatornától, már olyan sok lekötött munkám volt, sok lefoglalt vasárnapom, hogy egyszerűen nem ment. Az 1984 premierje február ötödikén lesz, de utazunk Amerikába tárgyalni róla, és ez az időpont mozdíthatatlan. Az al­kotógárdával megyünk, jön a díszlet- és jelmeztervező, a rendező, Horgas Ádám, akit úgy kértünk ki ezekre a napokra a Játékszínből. Szeptember 17-én lesz a nagy koncertem, azt is meghirdettük már, fogynak a jegyek. Október elején Pokorny Liának lesz premierje, annak a darabnak a producere vagyok, ami rengeteg munkával jár. Mivel a Sztárban sztár+1 ki­csit reklámozzák, nem is gondoltam, hogy most szeptemberben lesz Sztárban sztár – magyarázkodott a Borsnak.

Tény, hogy Hajós András sem szerepel a zsűriben, hiszen heteken át lehetett olvasni arról, hogy nem vállal közösséget a TV2-vel. Liptai Claudia gyakorlatilag a Sztárban sztárból ment el szülni, a he­lyére Ábel Anitát ültették. Adódik a kérdés, hogy Clau visszatér-e ősszel.

Információnk szerint ad­digra már lejár a szerződése, kapott is ajánlatot a csatornától, de még hezitál, a hírekkel ellentétben nem döntötte el, hogy aláír-e. A TV2-nél most még nem kívánták kommentálni értesüléseinket.

Tudni kell, a napokban olyan hír is szárnyra kapott, hogy Liptai a Viasat3-on in­duló cukrászműsor háziasszonya lehet. Eszerint Claudia kényelmes helyzetben van, válogat az ajánlatok között, és nem kizárt, hogy Hajóshoz és Bereczkihez hasonlóan nem a TV2-t választja.                              

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek