Celeb

Szorcsik Vikit átverték

Munkatársunktól

Létrehozva: 2017.06.12.

Egy vidéki tehetségkutató műsorvezetője lett volna Szorcsik Viki, de állítja, egy helyi vezető kedvese miatt elesett a munkától, a szervezők szerint pénzhiány áll a háttérben.

Sok hasonló történet bukkan fel manapság a közéletben, ezúttal Szorcsik Viki húzta a rövidebbet. Az RTL Klub műsorvezetője még ma is megbántva érzi magát, úgy érzi átverték.

– Február végén kerestek meg, hogy lesz egy helyi tehetségkutató, egy X-Faktor butított változata helyi erőkkel, ennek a döntőjét szeretnék színvonalasan megszervezni, fellépőkkel, mű­sorvezetővel. Rám gondoltak – kezdte Viki a Borsnak.

– Miután az árról megegyeztünk, közölték, csak a döntőre tudnának megfizetni, és segítséget kértek, ismerek-e olyan sztárt, aki aznap még ráérne. Aztán hetekkel később jött a hír, nem lesz pénz, de ezek után kérhetik-e még, hogy segítsek fellépőt találni. Segítettem. Május elején már arról tájékoztattak, van pénz, minden csak rajtam múlik, sőt Mohamed Fatimával is megegyeztek már. A nonprofit rendezvény fellépőit pedig az önkormányzat szponzorálja. Szorcsik Viki lemondott egy másik munkát a tehetségkutató miatt, és hetekig úgy tudta, hogy június végén kell utaznia. Tévedett.

– Május 26-án ismét felhívott a szervező férfi, mondván, ülésezett a városvezetés, és az sült ki belőle, hogy valamelyik helyi főnök „babájának” kell majd vezetnie a műsort, különben nem adnak rá támogatást, és leállítják az egészet. Gusztustalan! Azt gondolom, nem lehet emberek életével ilyen módon szórakozni! Fatimával azonnal tudtak szerződést írni, velem miért nem? Megérzésem szerint kezdettől tudták, hogy lemondják majd. Gyomorforgató, hogy a politika már mindenhol szerepet játszik – háborgott az RTL sztárja. A Bors telefonon érte el azt a szervezőt, aki Vikit felkérte mű­sorvezetőnek, majd később le­mondta a fellépést.

– A döntésnek anyagi okai vannak. Ez nonprofit rendezvény, úgy tűnt, lesz rá pénz, hogy ki tudjuk Vikit fizetni, de nem lett. Fel akartunk ajánlani más rendezvényre felkérést, de elzárkózott – mondtaa férfi, aki nem reagált a mű­sorvezető azon állítására, hogy „valaki babájara” cserélték le.    

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek