Celeb

Szinetár Dóra harminc felett szembesült nőiségével

P. J.

2017. június 2. péntek 05:10

<p>A színésznőt egy óbudai uszodában látogatták meg először korábbi létezésének misztikus emlékei. Dóra főleg ízek és illatok útján kötődik távoli múltjához.</p>

Forrás: Fejér Bálint

Hitről, nőiességről és lélekvándorlásról beszélt a LifeTV Utazás a lelked körül című műsorában Szinetár Dóra. A színész-énekesnő sokáig kereste a saját hitét a vallások között, mígnem arra a következtetésre jutott, hogy a lélek nem csupán egyetlen életben jelenik meg a földön, és a tudatalatti megőrzi a múltban történt eseményeket és emlékeket. 

– Biztos vagyok benne, hogy sokat számít az, amit magunkkal hozunk. Abszolút hiszek abban, hogy nem negyven évvel ezelőtt kezdődött valami, és pár év múlva véget ér – fedte fel gondolatait a műsorban Szinetár Dóra, aki egy III. kerületi úszómedencében nyert elôször bepillantást elôzô életébe.

– Nem tudom, miért, de mindig is imádtam a delfineket. Egy alkalommal uszodában úsztam egy édesvizű medencében, és egyszer csak azt éreztem, hogy nem ott vagyok, ahol vagyok. Bejött egy emlék, ami nagyon hosszú ideig tartott. Valahol délen voltam, és sós volt a levegő. Nagyon kék volt a víz, és tudtam, hogy delfinek vannak körülöttem. Iszonyatosan jó érzés volt, és éveken keresztül emlékeztem rá. Amikor felnőttfejjel eljutottam egy show-ra, megláttam a delfineket az idomárral. Összeúszott a két emlék, és föleszméltem, hogy én erre emlékeztem abban a medencében még régen. Biztos voltam benne, hogy az előző életemben ez lehetett a foglalkozásom – mesélte a  műsorban Szinetár, aki a Borsnak elárulta, ízekkel, illatokkal kötődik múltjához.

– Hozzá kell tenni ehhez, hogy inkább eljátszottam a gondolattal. Biztos nem állnék neki keresni, hogy hol éltem és hogy hívtak előző életemben. Számomra fontosabb, hogy nehezen megmagyarázható kötődésem és emlékképeim vannak egy olyan állapotról, amit más élethelyzet nem tud előidézni, azonkívül hogy az em­ber delfinekkel együtt úszik. Szagokat, ízeket érzek, amikor erre visszagondolok. Delfinsimogatóba viszont sosem mennék, mert egyfajta állatkínzásnak gondolom – fejtette ki lapunknak Dóra, aki azt is elárulta, hogy csak harmincéves kora után volt először lehetősége észrevenni, hogy nőként reagálnak rá az utcán. 

–  Édesapámmal eljutottam Monte-Carlóba, akkor már különváltunk a második férjemmel, ezért jegygyűrű nélkül sétáltam. Külföldön engem nem ismernek, ezért is volt furcsa, amikor rám mosolyogtak. Külföldön vagy párban voltam, vagy gyűrűvel az ujjamon, ha itthon valaki megnézett, soha nem tudtam, hogy felismer vagy tetszem neki – emlékezett vissza.

Gyermekei voltak a szerelmei?

A műsorban a meghívott asztrológus azzal lepte meg Szinetár Dórát, hogy szerinte egyfajta párkapcsolati karmában van a gyermekeivel, ami azt jelenti, az énekesnő előző életei valamelyikében a gyermekei a szerelmei voltak.

– A kisfiamat úgy 14-15 éves koráig „szerelmemnek” hívtam. Nehéz volt leszokni róla, ez valahogy ösztönösen jött. Zorkát is így hívom néha, aki rám szól ezért, teljes joggal – válaszolt a felvetésre nevetve az énekesnő.

További cikkek

Pénz

Utcagyerek volt, ma olyan Porschéval jár Kulcsár Edina barátja, amiből egy van az országban

Aggodalom

Eltűnt Cooky szerelme, aggódni kezdtek a rajongók

Ez is érdekelhet

life.hu

Az intenzívre került a magyar énekesnő: "Olyan rosszul lettem, hogy elájultam a vécében"

ripost.hu

Ennek a 3 csillagjegynek nyugodt éve lesz, végre jön a megérdemelt pihenés

origo.hu

Így nézett szembe a halállal az ír terrorista

kemma.hu

Az országban elsőként az esztergomi kórházban lesz tb-finanszírozott oxigénterápia

origo.hu

Démoni külsejű lényt fotóztak egy fán

nemzetisport.hu

Fehérvár: ukrán középpályás érkezik a Dinamo Kijevtől

origo.hu

Komoly környezeti előnyökkel járhat a rövidebb munkahét

life.hu

A magyar színésznő vallomása: "Volt dolgom nős férfival"

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Magunknak és sok mindenki másnak is csalódást okoztunk – Marguc

ripost.hu

Nagyon odatette: kemény posztot írt Djokovics kapcsán a magyar orvos

origo.hu

Kiderült, melyik a világ legerősebb paprikája