Celeb

Összecsaptak Lerch rokonai – feleségét szidják a Facebook-poszt miatt

Munkatársunktól

Létrehozva: 2017.06.20.

Alpári veszekedésbe torkollt a nagybeteg zenész hivatalos Facebook-oldalán az a poszt, amit a felesége tett ki. Enikő meg akarja szüntetni az oldalt, a rajongók és a családtagok viszont hevesen tiltakoznak.

Forrás: Bors

Lerch István felesége nem akarja, hogy a rajongók értesüljenek róla, éppen milyen állapotban van a télen agyvérzést kapott zenész, ezért úgy döntött, törli a Facebookról a zenész hivatalos oldalát. Enikő indulatai érthetőek, évtizedek óta él együtt a muzsikussal, elképesztő teher lehet számára a tudat lelkileg, hogy öt hónapja élet-halál között lebeg a sze­relme.

Szombaton jelent meg a Borsban egy cikk Lerch aktuális állapotáról, melyről a feleségen keresztül, a zenész Facebook-oldaláról értesültünk. Cikkünk megjelenése után Enikő úgy döntött, letörli a zenész oldalát, hogy senki ne értesülhessen többé István állapotáról. 

A döntése – amit megosztott az oldal ismerőseivel – elképesztő indulatokat kavart. Nem csak a rajongók, de a családtagok is felháborodtak. István két egyenesági rokona ezt írta: – Ő is ezt szeretné vajon? Teljesen elzárva mindenkitől, aki szereti és tiszteli ôt? Döbbenet! Kit takar vajon a „család“… ? Ölelünk, István, szeretettel, sikerülni fog! Egy másik pedig röviden csak ennyit írt:

– Szégyelld magadat, Enikő! 

Ez utóbbi megjegyzésre a feleség az „undorító” és a „mocskos” szavakat használva küldte el a rokont melegebb éghajlatra, a beszélgetésben részt vevő tucatnyi ember legnagyobb döbbenetére. 

Az oldal lapzártánkkor még aktív volt, nem tudni, hogy Enikő valóban letörli-e férje rajongói oldalát. Sajnos ezt sem tudtuk megkérdezni tőle, mert nem reagált a megkeresésünkre. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek