Celeb

Megtaláltuk Hujber Ferit!

Bors

Létrehozva: 2017.06.09.

Három hónapja láttuk utoljára nyilvánosan, a Bors megtalálta az eddig rejtőzködő Hujber Ferencet.

Március 14-én, egy mokkás interjúban láthattuk utoljára nyilvánosan Hujber Ferencet. A színész a stúdióban tett kijelentéseivel, miszerint „nem Jézus halt meg a kereszten, egy tízéves kisfiú, aki ráadásul színész volt”, nagy riadalmat keltett, némelyek az elmeállapotát is kétségbe vonták. Hetekig ment a találgatás, vajon tervezett akció volt, vagy démonokkal küzd a kétgyermekes apuka. Egy hónappal később meg jött az újabb aggasztó hír: kényszerítés miatt rendelt el nyomozást a rendőrség a Hujber családnál. Így a színész és felesége, Cynthia gyermekei már a gyámügy látókörébe kerültek, és a nő állítólag a válást is fontolgatja. Hujbert a barátai időközben elrejtették a nyilvánosság elől, kérésükre a színész eltűnt, rendezi a dolgait és készül az előtte álló feladatokra – többek között a Valami Amerika 3. forgatásaira.

Hujbernét ünnepelték

A színész feleségének közösségi oldalán a héten két kép is feltűnt, amelyen egy hatalmas csokor rózsa látható – ráadásul látszólag egy szív alakú dobozban. Nos, Cynthia a héten névnapot ünnepelt, így feltehetően ebből az alkalomból kaphatta a virágot –, gyanítjuk, hogy a férjétől.

A színészt a Bors szerda este végre megtalálta. A Bánfalvy Stúdió rendezésében egy fővárosi művelődési központban mutatták be Szabó Magda Abigél című színdarabját, amelyben igazi sztárparádé várta a nézőket. Száraz Dénes, Trokán Péter, Körtvélyessy Zsolt, Bánfalvy Ági és Fábián Anita mellett többek között Hujber Ferenc is színpadra állt.

Az előadás előtt bejutottunk a színfalak mögé, ahol Száraz Dénes épp élménybeszámolót tartott Mount Everest expedíciójáról Trokán Péternek. Később Hujber is csatlakozott hozzájuk. Kiegyensúlyozottnak és jókedvűnek tűnt, viselkedésén, szavain nyoma nem volt az elmúlt hónapok történéseinek.

Sok idejük azonban nem maradt a trécselésre, hiszen táblás ház várta az előadást, és rohantak a percek. A színész a Vitay Georgina szerepében tündöklő Bugár Anna szerelmét, Kuncz Ferenc főhadnagyot alakította. Az előadás hatalmas vastapssal ért véget.

Hujber Ferencet tegnap telefonon kerestük, hogy az Abigélről és vélt vagy valós bujkálásáról kérdezzük.

– Mit nem lehet megérteni azon, hogy nem nyilatkozunk? – kérdezte, majd bontotta a vonalat.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek