Celeb

Meglepetéssel kezdődik Lajcsi pere

GYLF

Létrehozva: 2017.06.07.

Váratlan fordulattal kezdődhet ma Galambos Lajos pere. A Bors úgy tudja, hogy a vádlott zenész szerint hamis néhány ellene talált bizonyíték.

Sokkolta az országot a hír 2015. szeptember végén: Lagzi Lajcsit és a feleségét is őrizetbe vették. A hatóságok szerint a trombitaművész és társai több mint ötvenmillió forintos értékben áramot, vizet és gázt loptak, sőt két ellenőrt is megvesztegettek. 

Lajcsi 125 napot ült előzetesben, a vádakat mindvégig tagadta – mától pedig már a bíróságon ismételheti meg állítását: olyan bizonyítékok vannak a kezében, amelyekből nemcsak az derül ki, hogy ártatlan, hanem az is, hogy koncepciós eljárás áldozata. A Bors úgy értesült, Galambos Lajos már az első tárgyalási napon felteheti kérdéseit a törvényszéknek. Lajcsit tegnap nem, de ügyvédjét elértük.

– Elmondja majd a véleményét a vádról, részletesen lesz lehetősége erre – fogta rövidre dr. Fröhlich Krisztián. A Bors úgy értesült, a több mint tízezer oldalas nyomozati anyagban olyan dokumentumok is szerepelnek, amelyek Laj­csiék szerint hamisak. Egy a vízművel kötött szerződésen talált aláírásra a zenész határozottan kijelentette: nem az ő szignója. 

Ha ez igaz, az ügyészség vagy Lajcsiék is feljelentést tehetnek. 

Frissítés:

A szerdai tárgyalást azonnal el is napolták, mert a másodrendű vádlott, Lajcsi felesége betegség miatt nem tudott megjelenni a bíróság előtt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek