Celeb

Kasza Tibi: Közel a negyvenhez már benőtt a fejem lágya - interjú

GYLF

Létrehozva: 2017.06.03.

<p>Túl van egy emlékezetes lánykérésen, és egy költözésen, lassan pedig a boldogító igent is kimondják párjával, Andival. Kasza Tibi a Borsnak azt is elárulta, a Thaiföldön tervezett esküvőn a szüleik sem lehetnek ott.</p>

Mindig azt mondta, nem fontos önnek az esküvő, most mégis hamarosan megnősül. Miért pont Andrea?

Öt éve vagyunk együtt, gyakorlatilag az első pillanattól együtt is élünk, olyanok vagyunk, mint a borsó, meg a héja. Azóta minden egyes napom egy gyönyörű nővel töltöm, aki házias, gondoskodó, és aki velem együtt éli meg a mindennapok összes örömét és nehézségét. Közel a negyvenhez már nekem is benőtt a fejem lágya, és egész egyszerűen Andi az, akivel el tudom képzelni a házasságot, közös gyermekeket. Nem érzem kötelezettségnek sem, egyszerűen jó kimondani, hogy ő a menyasszonyom, ő lesz a feleségem.

Tizenöt éven át élt egy faluban, miért költöztek a belváros közepére, ráadásul albérletbe?

Az életünk alaposan megváltozott az elmúlt években: az utóbbi hónapokban például már rengeteg nagy céggel van tárgyalásom, csak úgy, mint a páromnak és ezek általában Budapest belvárosához kötnek. Akadt olyan is, amikor naponta háromszor kellett ki-be autózni Szadáról, ami rengeteg időt és energiát elvitt. A Batthyány téren sikerült találnunk egy szép albérletet, gyönyörű panorámával. Jóval kisebb, mint ahol eddig éltünk, de nekünk kettőnknek bőségesen elég, sőt egy babával is kényelmesen elférünk majd.

Egymilliárdra értékelték a közösségi oldalát. Akadtak esetleg már érdeklődők, akik meg is vennék?

Nincs olyan tervem, hogy értékesítsem, de a kérdésre is válaszolok: egyelőre nem keresett senki. Az egymilliárd egy elméleti szám, egy névleges érték. Számos nagy céggel dolgozom már, az oldalam értékét feltehetően ezekre alapozva, és az elkövetkezendő tíz évre kivetítve lehet így beárazni, értékelni. Lassan 920 ezer követővel mára Magyarország egyik leghatékonyabb és legnagyobb kommunikációs felülete lett, amire nagyon büszke vagyok.

Alig fél év múlva házas ember lesz. Kik várhatják a meghívókat a nagy napra?

Azt már korábban nyilvánosságra hoztuk, hogy az esküvői tanúink Nacsa Olivér és a párja, Szilvi lesznek. Nagyon megszerettük őket, nagyon jó barátaink, ezért kértük fel őket. Sokan kérdezik tőlem, lesz-e élő közvetítés az esküvőről a Face­book-oldalamon? Nekik rossz hírem van, ez az esemény a mi kis pillanatunk lesz, nem lesz live stream. A szüleink sajnos nem lehetnek majd ott, mert Andi anyukájának súlyos gerincprob­lémája van, az én édesanyámnak pedig meg hosszú idő, mire újra járhat a műtétje után, hiszen majdnem amputálni kellett a lábát. De lesz itthon ünnepség. Most épp azon dolgozunk, hogy a kinti fogadalmunkat minél egyszerűbb legyen itthon hite­lesíteni.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek