Celeb

Bombanő: VV Sziszit a tenger fiatalítja – képek

D. A.

2017. június 20. kedd 10:00

A VV 2 egykori szereplője, Sziszi alakja ugyanolyan tökéletes, mint 24 éves korában, amikor a ValóVilág falai között élt.

Fekete Szilvia bombasztikus alakja és szépsége miatt a 2003-as VV-ben azonnal a középpontba került, mindenki őt irigyelte, vagy éppen utálta, mert az övénél formásabb testet még rajzolni is nehezen lehetett volna. Azóta tizennégy év telt el, a volt szépségkirálynő alakja azonban mit sem változott. Bátran mutatja meg alakját a tengerparton. 

– Elárulom, nem diétáztam soha, és az élet élvezetei közül az elsők közé sorolom az evést. Hiszen nincs is annál jobb, mint ha valamit megkíván az ember és meg is ehetjük a kalóriák számolgatása nélkül. Fontosnak tartom a testi-lelki harmóniát egy általunk ideálisnak tartott forma eléréséhez és megtartásához. A lelki hozzáálláson múlik minden. Ha úgy állítjuk be magunkat, hogy hízékonyak vagyunk, és gyorsan kövérek leszünk, ha nem figyelünk, akkor ezt az agy rögzíti, majd végrehajtja a parancsot, és tényleg elhízunk. Szerintem az alakom karbantartásában egyébként közrejátszik a diszkótáncos múltam, hiszen ilyenkor több órán keresztül intenzíven táncoltam, ami ugyan kívülről nézve könnyed dolognak tűnik, de egy kemény este alatt volt, hogy fogytam is egy-két kilót. A délutáni edzés, a koreográfia betanulása mellett nem volt szükségem soha konditeremre – magyarázta a Borsnak Sziszi, aki büszkén újságolta, hogy az alakja évek óta nem változott, pedig már nem táncol. 

– A titkom az, hogy nyáron több zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok, nem vagy alig reggelizem, és soha nem eszem azonos időben. És tudom, hogy mik okoznak cellulitiszt, azokat a nasikat kerülöm. A barátaim azt mondják, szerencsés vagyok: egy közel negyvenéves nő, huszonéves testben – nevetett Sziszi, aki hosszú évek óta Mallorcán él. A táncot félretéve masszázsterapeutaként kezdett új életet, és belekóstolt a reiki világába.

– A testi fittség mellett programoznunk kell a lelkünket is. Energiagyógyászattal is foglalkozom, szeretem a munkám, a körülöttem élő embereket. Olyan életet élek, amit nem cserélnék el semmi pénzért. Boldog vagyok, a tengerparton töltöm az időm. Szerintem ez is fiatalít – nevetett Sziszi, aki gyermeket még nem vállalt, de ami késik, nem múlik.

További cikkek

Szexi

Vetkőzéssel mentené meg a Földet a nagymellű bombázó

Centik

Alacsony pasikra vadászik a világ legmagasabb pornósa

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Ez a négy csillagjegy sokszor csalódott már a szerelemben

mindmegette.hu

Csillagjegyek az ágyban: a horoszkóp döntheti el, mennyire szenvedélyes a férfi

origo.hu

Személyautós kényelemmel kényeztet a Ssangyong pickupja

mandiner.hu

Amerika szerint az oroszoknak kémkedtek a szankciókkal sújtott ukrán képviselők

kemma.hu

Autó csapódott árokba Tatabányán

origo.hu

9,4 milliárdot loptak a kriptovalutás pénzváltótól

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a koronavírusos francia játékos kiszökött a szegedi karanténból – sajtóhír

origo.hu

Fiatalkorúak lehetnek teherautó-sofőrök az USA-ban

vg.hu

Visszavonulót fújt a forint

borsonline.hu

Most közölték a meteorológusok: rettenetes, ami mindjárt átvonul az országon

mandiner.hu

„Belebetegszem a tehetetlenségbe” – Így panaszkodnak az ország sorsáról liberális hírességek (videó)

origo.hu

Megunta a sorban állást Pesterzsébeten, és megmutatta, szerinte mire való a városi terepjáró - videó